Πρόγευση του νέου Hyundai Sonata

Πρόγευση του νέου Hyundai Sonata

 

Mε το εικονιζόμενο πρωτότυπο Le Fil Rouge,, που παρουσίασε η Hyundai στην Γενεύη μας δείχνει τη νέα της σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει στα επερχόμενα μοντέλα της. Μάλιστα, το 4θυρο κουπε αμάξωμα δεν αποκλείεται να αποτελέσει τη βάση για το μελλοντικό Sonata.

hyundaison1

Η αποστολή της σχεδιαστικής κατεύθυνσης επιτυγχάνεται με την εναρμόνιση τεσσάρων στοιχείων: αναλογίες, αρχιτεκτονική, στυλ και τεχνολογία. Με βάση αυτή την ιδέα, η Hyundai θα μειώσει τα σχεδιαστικά όρια μεταξύ σχήματος και λειτουργίας με στόχο να δημιουργηθεί μία ενιαία αισθητική σύνδεση σε όλη τη μελλοντική γκάμα.

 

Κλείσιμο

Με σκοπό η Hyundai να εμπλουτίσει το μέλλον της τεχνολογίας των connected cars, παρουσιάζει το σύστημα Intelligent Personal Cockpit – την τελευταία εφαρμογή πολλαπλών τεχνολογιών αιχμής, όπως το IoT και η αναγνώριση φωνής (AI). Η καμπίνα του αυτοκινήτου θα προσφέρει μια ολόκληρη σειρά νέων δυνατοτήτων ελέγχου φωνής, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος Car-to-Home IoT που επεκτείνει την εμβέλεια της φωνής του οδηγού στο περιβάλλον του σπιτιού.

 

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη οι επιλογές που διαθέτει η Hyundai είναι αρκετά διευρυμένες. Πιο ταιριαστές με το φουτουριστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου θα ήταν πάντως οι υβριδικές και plug0in υβριδικές εκδόσεις με 2λιτρο θερμικό κινητήρα και ηλεκτροκινητήρα με συνολική απόδοση άνω των 210 ίππων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης