Οι τιμές του νέου Chevrolet Spark

Οι τιμές του νέου Chevrolet Spark

Διαθέσιμη στη χώρα μας είναι ήδη η ανανεωμένη έκδοση του Spark, με τη Chevellas να ανακοινώνει τις τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού. Το αυτοκίνητο πόλης της Chevrolet πωλείται προς...

Διαθέσιμη στη χώρα μας είναι ήδη η ανανεωμένη έκδοση του Spark, με τη Chevellas να ανακοινώνει τις τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού. Το αυτοκίνητο πόλης της Chevrolet πωλείται προς 8.980 ευρώ με τον κινητήρα 1 lt. και την έκδοση LS -, τιμή που υποχωρεί στα 7.790 ευρώ μετά την έκπτωση της εταιρείας και το όφελος της απόσυρσης.

Οι αλλαγές αφορούν κυρίως το εμπρός μέρος και περιλαμβάνουν νέα – πιο κάθετη – μάσκα, νέο προφυλακτήρα και επανασχεδιασμένα φώτα. Οι επεμβάσεις δίνουν στο αυτοκίνητο πόλης μία πιο επιθετική όψη.

Στην «ουρά», η μόνη διαφορά έχει να κάνει με το φως των φρένων, το οποίο δεν είναι τοποθετημένο στο πάνω μέρος του παραθύρου αλλά στην αεροτομή. Έτσι αυξάνεται η ορατότητα προς τα πίσω. Διαθέσιμες θα είναι και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, 14 και 15 ιντσών.
Στην καμπίνα των επιβατών χρησιμοποιήθηκαν νέα υλικά, ενώ στην κεντρική κονσόλα θα υπάρχει επιπλέον αποθηκευτικός χώρος.


Αναλυτικά οι τιμές του ανανεωμένου Spark ΕΔΩ


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

karoqmall1

Το νέο Skoda Karoq βρίσκεται ήδη στο Athens Metro Mall, όπου και θα παραμείνει στη διάθεση των επισκεπτών, για τις επόμενες 3 εβδομάδες

Hamburg-ban21

Το Αμβούργο, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, θέτει σε ισχύ από τα τέλη του μήνα απαγορεύσεις για την κίνηση των diesel σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης, ανοίγοντας τον χορό των απαγορεύσεων για τα πετρελαιοκίνητα οχήματα στη χώρα.

venzini2

Αναζητάτε πρατήριο καυσίμων; Αναζητάτε τα οικονομικότερα καύσιμα; Οπου και να βρίσκεστε δείτε τα πρατήρια καυσίμων που υπάρχουν γύρω σας, τις τιμές των καυσίμων που πουλάνε και πλοηγηθείτε σε αυτά εύκολα και ΔΩΡΕΑΝ...

2017-VWGOLF

Ανακοινώθηκαν οι επίσημες πωλήσεις νέων αυτοκινήτων για την Ευρώπη των Απρίλιο, κατά τον οποίο η αγορά έκλεισε με αύξηση κοντά στο 10%. Δείτε ποιες είναι οι πρώτες σε πωλήσεις μάρκες της Ηπείρου μας, αλλά και ποιες είναι οι μεγαλύτερες αγορές.