Το νέο Smart θα μοιάζει με Twingo;

Το νέο Smart θα μοιάζει με Twingo;

Ξάφνιασαν οι φωτογραφίες του αυτοκινητικού παπαράτσι, από τις δοκιμές εξέλιξης του νέου Smart, αφού το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο είναι σχεδόν όμοιο με το Renault Twingo. Όμως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Καταρχάς σας διαβεβαιώνουμε ότι οι δοκιμαστές είναι Γερμανοί...

Το νέο Smart θα μοιάζει με Twingo;
Ξάφνιασαν οι φωτογραφίες του αυτοκινητικού παπαράτσι, από τις δοκιμές εξέλιξης του νέου Smart, αφού το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο είναι σχεδόν όμοιο με το Renault Twingo.

Όμως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Καταρχάς σας διαβεβαιώνουμε ότι οι δοκιμαστές είναι Γερμανοί. Κατά δεύτερον είναι δεδομένο πως αυτό είναι το νέας γενιάς Smart Fortwo με στοιχεία του σημερινού Twingo, τα οποία έχουν ως σκοπό να μπερδέψουν τους παπαράτσι. Ήδη κάποια μέσα αναφέρονται στο νέο μικρό, α-λα Smart Renault.

Σημειώστε βέβαια πως η συνεργασία της Daimler με τη Renault-Nissan περιλαμβάνει και τη δημιουργία κοινής πλατφόρμας για το Smart και το νέο Twingo, κάτι που φυσιολογικά σημαίνει πως θα το νέο Twingo θα έχει κοινά μηχανικά μέρη με το νέο Smart (εξελίσσονται νέοι υπερτροφοδοτούμενοι τρικύλινδροι).

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης