Το μικρό SUV της Chevrolet με 1.3lt diesel

Το μικρό SUV της Chevrolet με 1.3lt diesel

Την άνοιξη του 2013 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Trax, ενισχύοντας τη γκάμα της Chevrolet. Το νέο μικρό SUV θα μοιράζεται το ίδιο πάτωμα με το Mokka, οπότε το μήκος του αναμένεται να είναι κοντά στα 4,28 m του μοντέλου της Opel. Το Trax δείχνει αρκετά συμπαγές, με ιδιαίτερα μυώδες το εμπρός μέρος...

Το μικρό SUV της Chevrolet με 1.3lt diesel
Την άνοιξη του 2013 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Trax, ενισχύοντας τη γκάμα της Chevrolet. Το νέο μικρό SUV θα μοιράζεται το ίδιο πάτωμα με το Mokka, οπότε το μήκος του αναμένεται να είναι κοντά στα 4,28 m του μοντέλου της Opel.
Το Trax δείχνει αρκετά συμπαγές, με ιδιαίτερα μυώδες το εμπρός μέρος. Το εσωτερικό του θα μπορεί να φιλοξενήσει πέντε επιβάτες και θα έχει πολλές θήκες για μικροαντικείμενα. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ θα ξεπερνά τα 500 λίτρα.

Η Chevrolet δεν ανακοίνωσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Trax, όμως θα κυκλοφορήσει τόσο σε προσθιοκίνητη όσο και σε 4x4 έκδοση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αναμένεται να φέρει κοινή γκάμα κινητήρων με το Mokka, με τη διαφορά οτι το Trax θα διαθέτει στη βασική έκδοση τον 1.3lt diesel κινητήρα απόδοσης περίπου 100PS, που θα κινεί την 2κίνητηέκδοση.
Κλείσιμο
Απο εκεί και πέρα θα διαθέτει τον ατμοσφαιρικό 1.6 με τα 115 PS και τον 1.4 turbo, ισχύος 140 PS. Θα υπάρχει και ο 1.7 CDTI (diesel) των 130 PS.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης