Σε δοκιμές τα Mini Coupe και Roadster

Σε δοκιμές τα Mini Coupe και Roadster

Παράλληλες δοκιμές του Mini Coupe και του Roadster πραγματοποιεί αυτή την περίοδο η Γερμανική εταιρεία. Το Coupe θα είναι αυτό που θα προηγηθεί καθώς θα λανσαριστεί στην αγορά στα τέλη του

Σε δοκιμές τα Mini Coupe και Roadster
Παράλληλες δοκιμές του Mini Coupe και του Roadster πραγματοποιεί αυτή την περίοδο η Γερμανική εταιρεία. Το Coupe θα είναι αυτό που θα προηγηθεί καθώς θα λανσαριστεί στην αγορά στα τέλη του τρέχοντος έτους. Λίγο αργότερα αναμένεται και το Roadster.
Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς από τις φωτογραφίες, στο coupe η ειδοποιός διαφορά εντοπίζεται στο έντονα κεκλιμένο πίσω μέρος της οροφής που στο μεγαλύτερο μέρος της θα αποτελείται από κρύσταλλο. Στο δε roadster, η οροφή αυτή έχει αντικατασταθεί από ύφασμα, το οποίο προτιμήθηκε τελικά από την μεταλλική αναδιπλούμενη.
Επίσης θα υπάρχει πίσω αεροτομή που θα ενεργοποιείται αυτόματα ή χειροκίνητα ενώ στο εσωτερικό η διάταξη θα είναι διθέσια.
Τα μηχανικά μέρη θα προέρχονται από τις Cooper, Cooper S και JCW εκδόσεις ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα νέο turbo κινητήρα twin-scroll στα 1,4 lt καθώς και τους νέους τρικύλινδρους που θα εφοδιάζουν το νέο Mini που θα βασίζεται σε νέα πλατφόρμα (η οποία θα χρησιμοποιηθεί και στη νέα BMW σειρά 1 που θα είναι προσθιοκίνητη).



Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης