Ο Ράικονεν έκλεισε την πόρτα στη Renault

Ο Ράικονεν έκλεισε την πόρτα στη Renault

Θέλοντας να δώσει τέλος στα παιχνίδια επικοινωνίας γύρω από το όνομά του ο Κίμι Ράικονεν σε δηλώσεις του στην φινλανδική εφημερίδα «Turun Sanomat» ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να αγωνιστεί με τα χρώματα της Renault το 2011...

Eπιστρέφει o Ράικονεν  στη F1;
Θέλοντας να δώσει τέλος στα παιχνίδια επικοινωνίας γύρω από το όνομά του ο Κίμι Ράικονεν σε δηλώσεις του στην φινλανδική εφημερίδα «Turun Sanomat» ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να αγωνιστεί με τα χρώματα της Renault το 2011: «Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο που χειρίστηκαν το όνομά μου για δικό τους επικοινωνιακό όφελος. Δεν εξέτασα ποτέ σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεργαστώ με τη Renault και σας διαβεβαιώνω ότι αποκλείεται να οδηγήσω του χρόνου για λογαριασμό τους».

Στη γαλλική εταιρεία έχουν τα εσωτερικά τους θέματα μετά την αποχώρηση του ικανότατου Μπομπ Μπελ που για σειρά ετών βρισκόταν στη θέση του τεχνικού διευθυντή και εσχάτως σε ρόλο οργανωτή της ομάδας.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι τα καθήκοντά του θα καλύψει ο Έρικ Μπουλιέ που σε καμία περίπτωση φυσικά δε διαθέτει το τεχνικό υπόβαθρο του Βρετανού.
Όσον αφορά τη θέση του 2ου οδηγού στη Renault πλάι στον Κουμπίτσα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αυτός θα είναι ο Βιτάλι Πετρόφ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης