Renault καλεί Ράικονεν!

Renault καλεί Ράικονεν!

Ο αγ. διευθ. της Renault, Έρικ Μπουλιέ επιδιώκει ραντεβού με το παγκόσμιο πρωταθλητή Κίμι Ράικονεν ώστε να διαμορφώσει ιδία άποψη για το πόσο επιθυμεί στην πραγματικότητα ο Φινλανδός να επιστρέψει στη F1.

Renault καλεί Ράικονεν!
Ο αγ. διευθ. της Renault, Έρικ Μπουλιέ επιδιώκει ραντεβού με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Κίμι Ράικονεν ώστε να διαμορφώσει ιδία άποψη για το πόσο επιθυμεί στην πραγματικότητα ο Φινλανδός να επιστρέψει στη F1.
Προτού ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τον τρόπο επανόδου του ο Μπουλιέ θέλει να σιγουρευτεί για τα κίνητρα του Ράικονεν και την αγωνιστική του διάθεση.

Ο Μπουλιέ δεν έχει αποκλείσει ακόμη την περίπτωση του Πετρόφ
αλλά είναι ενοχλημένος από την απόδοση του Ρώσου στη Σιγκαπούρη: « Συνεχίζει να κάνει λάθη όπως στις δοκιμές στη Σιγκαπούρη. Εκκίνησε 13ος και θα μπορούσε να πάει καλά αν δεν άνοιγε τόσο εύκολα την πόρτα στο Ρόσμπεργκ».
Κλείσιμο
Αναφερόμενος στο οικονομικό ο Μπουλιέ ξεκαθάρισε: «Δε γεννάται θέμα χρημάτων. Χρειαζόμαστε δυο ισάξιους οδηγούς. Αν ο Βιτάλι μπορούσε να αγωνιστεί παραπλήσια με τον Ρόμπερτ θα ήταν οκ. Αυτό είναι το λιγότερο που περιμένουμε από έναν νέο οδηγό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης