Η συγνώμη του Σουμάχερ!

Η συγνώμη του Σουμάχερ!

Ο Γερμανός με κρύο μυαλό και αφότου είδε αρκετές φορές σε επανάληψη τη φάση της μονομαχίας του με το Μπαρικέλο έγραψε στο προσωπικό του site...

Η συγνώμη του Σουμάχερ!
Ο Γερμανός με κρύο μυαλό και αφότου είδε αρκετές φορές σε επανάληψη τη φάση της μονομαχίας του με το Μπαρικέλο έγραψε στο προσωπικό του site: «Είπα πράγματα που δεν εννοούσα εν θερμώ αμέσως μετά τον αγώνα. Είδα σε επανάληψη το τι συνέβη και νιώθω την ανάγκη να παραδεχτώ ότι οι αγωνοδίκες είχαν δίκιο με την ποινή που επέβαλλαν, η κίνηση μου προς το Μπαρικέλο παραήταν σκληρή. Ήθελα να του κάνω τη ζωή δύσκολη να μην μπορέσει να με περάσει. Του το έδειξα ότι δεν προτίθεμαι να τον αφήσω. Αλλά δεν ήθελα να θέσω τον ίδιο ή εμένα σε κίνδυνο με την ενέργειά μου. Αν έτσι αισθάνεται του ζητώ συγνώμη δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου» κατέληξε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σε μια πτυχή του χαρακτήρα του αθέατη μέχρι σήμερα.
Θυμίζουμε ότι οι αγωνοδίκες επέβαλλαν στο Σουμάχερ ποινή 10 θέσεων στην εκκίνηση που ο Γερμανός θα εκτίσει στο Σπα για επικίνδυνη οδήγηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης