Ασφάλεια αυτοκινήτου έως -43% από τον καναπέ σου!

insurance_ar

Αυτό το διάστημα είναι μία πρόκληση.

Δοκιμάζεται ο χαρακτήρας μας, η υγεία μας, ακόμα και η τσέπη μας!

Κάποια έξοδά μας έχουν αυξηθεί και κάποια άλλα που σχετίζονταν με την κυκλοφορία μας έχουν μειωθεί. Υπάρχουν όμως και κάποια που πρέπει να κάνουμε ακόμα και αν δεν κυκλοφορούμε.

Ένα από αυτά είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου  που είναι υποχρεωτική από τον Νόμο και μας προστατεύει όχι μόνο στον έλεγχο της Τροχαίας αλλά κυρίως στην περίπτωση που εμπλακούμε σε ατύχημα που έχει Σωματικές Βλάβες.

Ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείς λοιπόν ιδιαίτερα το όχημά σου (και καλά κάνεις) μπορεί να το χρειαστείς για κάτι σημαντικό. Μην αναβάλεις την ασφάλισή του!

To insurancemarket.gr, αντιλαμβανόμενο τις οικονομικές δυσκολίες που ενδεχομένως σου προκαλεί αυτή η κρίση, έχει εξασφαλίσει για εσένα εκπτώσεις ειδικών συνθηκών που φτάνουν έως και το 43%!
Οι παρακάτω προσωρινές εκπτώσεις ειδικών συνθηκών, ισχύουν για περιορισμένο διάστημα και έχουν ως στόχο να σε «απαλλάξουν» από το κόστος ασφάλισης του διαστήματος που δεν το κυκλοφορείς.


sales1Εκμεταλλεύσου τις προσωρινές εκπτώσεις, κάνε σύγκριση τιμών ασφάλειας και ασφαλίσου από το σπίτι σου σε πολύ χαμηλές τιμές.

Υπομονή & καλή δύναμη!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης