Ψηφιακή απεικόνιση του νέου VW Amarok

VW_Amarok_Render_boi_1

Με βάση την πρώτη εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ίδια την VW, έχουμε την πρώτη ψηφιακή απαεικόνιση- πρόβλεψη για το πώς θα είναι η νέα γενιά του νέο pick-up Amarok.

Μετά τη δημοσιοποίηση από την Volkswagen ενός σκίτσου- teaser για το νέο Amarok που αποτελεί την πρόταση της Γερμανικής εταιρείας στην κατηγορία των piack ups, η Kolesa δημιούργησε μια ψηφιακή απεικόνιση που μπορούμε να πούμε με αρκετή σιγουριά πως κινείται στη σωστή κατεύθυνση σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική του Amarok. Κι αυτό γιατί ως «βάση» για την απεικόνιση αυτή, έχει χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφία από την υπάρχουσα έκδοση του μοντέλου.

Εύλογα, η νέα γενιά του Amarok, θα είναι μια εξέλιξη της προηγούμενης σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση. Στο μπροστινό μέρος βρίσκουμε πολλά διακοσμητικά νίκελ ή άβαφτο αλουμίνιο (μάλλον το δεύτερο) που συνδέει το επάνω μέρος της μάσκας με το χαμηλότερο μέρος του προφυλακτήρα, ο οποίος εκτείνεται σε ρόλο ποδιάς, μέχρι κάτω από τον κινητήρα. Η δημιουργία μιας μορφής «Χ» στο μπροστινό μέρος, εντείνει τη σκληροτράχηλη σχεδιαστική διάθεση. Για το νέο μοντέλο που αναμένεται μέσα στο 2022 να κάνει την επίσημη εμφάνισή του, δεν υπάρχουν –φυσικά- άλλες λεπτομέρειες για τεχνικά χαρακτηριστικά αναφορικά με τον κινητήρα ή τη μετάδοση. Ωστόσο, θεωρείται σίγουρο πως η γνωστή «πολιτική» με τα diesel και τα βενζινοκίνητα σύνολα, θα συνεχιστεί και στη νέα έκδοση το μοντέλου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης