Νέα BMW Σειρά 1: Μπορεί; (VIDEO)

Νέα BMW Σειρά 1: Μπορεί; (VIDEO)

Η νέα Σειρά 1, το μικρότερο πολυτελές  μοντέλο της BMW, έρχεται το Σεπτέμβριο στην Ελλάδα με μια θεμελιώδη διαφορά από τις προηγούμενες γενιές της.

024_BMW_118d

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, η BMW έμενε «πιστή» στο «δόγμα» της μετάδοσης της κίνησης στους πίσω τροχούς. Την αλλαγή αυτής της εικόνας, ξεκίνησε η Active Tourer της Σειράς 2 που εκτός από προσθιοκίνητη, ήταν και η πρώτη MPV πρόταση από την Γερμανική μάρκα. Τώρα, η έλευση της νέας γενιάς Σειράς 1, αναμένεται να ταράξει τα νερά της κατηγορίας των premium μικρομεσαίων, καθώς έρχεται με πολύ φόρα να αμφισβητήσει σύσσωμο των ανταγωνισμό. Το ερώτημα που τίθεται είναι προφανώς, αν μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στους ανταγωνιστές που έχουν χρόνια αυτή τη διάταξη με τον κινητήρα και την κίνηση εμπρός.

Στο «οπλοστάσιο» της νέας Σειράς 1, η BMW έχει φροντίσει να προσφέρει ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει στον τομέα της τεχνολογίας, είτε μιλάμε για τους κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων, είτε τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης αλλά και της συνδεσιμότητας που κάνει τα σύγχρονα αυτοκίνητα πιο «φιλικά» για τον οδηγό αλλά και τους επιβάτες. Με μια έξυπνη τιμολογιακή πολιτική από τη μεριά της BMW, η μικρότερη πρόταση της πολυτελούς γκάμας, μπορεί να κάνει τη διαφορά από το Σεπτέμβριο που θα αρχίσει η διάθεσή της στην Ελληνική αγορά. Μέχρι τότε, μένουμε με τις πρώτες εντυπώσεις από το αυτοκίνητο, μετά την πρώτη μας επαφή μαζί του κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του μοντέλου στο Μόναχο. Τις εντυπώσεις που μπορείτε να βρείτε στο περιοδικό Car που κυκλοφορεί αύριο, Κυριακή 4 Αυγούστου.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης