Αγοράζεις συμβόλαιο; Φεύγεις για ταξίδι!

Αγοράζεις συμβόλαιο; Φεύγεις για ταξίδι!

Η Anytime για ακόμα μια φορά εκπλήσει ευχάριστα. Αν μέχρι τις 31 Ιουλίου κλείσεις το συμβόλαιο του αυτοκινήτου ή της κατοικίας σου στην Anytime βγαίνεις διπλά κερδισμένος, αφού κερδίζεις δωροεπιταγή στα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια

cartrave
Έτοιμος για διακοπές; Κανόνισες την άδειά σου, αγόρασες καινούριο μαγιό… έφτιαξες τη βαλίτσα…Αλλά κάτι σε τρώει. Ξέρεις ότι το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για τους διαρρήκτες. Θα κλειδώσεις, θα κατεβάσεις τα παντζούρια, θα βάλεις συναγερμό θα πεις και στο γείτονα να προσέχει κι αν δει κάτι περίεργο στο σπίτι να σε ειδοποιήσει. Δηλαδή τώρα αισθάνεσαι ήσυχος; Τι θα έλεγες αν έκλεινες τώρα μια ετήσια ασφάλεια κατοικίας ή ασφάλεια περιεχομένου για να απολαύσεις πραγματικά ξέγνοιαστες διακοπές; Και μάλιστα με όφελος μια δωροεπιταγή στα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια!

Το βλέπεις θετικά; Ε, κάντο τι περιμένεις; Μισό λεπτό όμως. Πριν μπεις στην σελίδα της Αnytime για να τελειώσεις τη διαδικασία γρήγορα κι απλά, θυμίσου: Ασφάλεια στο αυτοκίνητο ή τη μηχανή σου έχεις ανανεώσει; Ξέρω ότι έκανες όλο τον απαραίτητο έλεγχο, έχεις τσεκάρει λάδια, έχεις προσθέσει αέρα, αλλά πότε λήγει η ασφάλειά σου το θυμάσαι; Η Αnytime έχει φροντίσει και γι αυτό. Αν κλείσεις τώρα τουλάχιστον 6μηνη ασφάλεια ισχύει η ίδια εκπληκτική προσφορά: Μια δωροεπιταγή για τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια.


Άκου τις λεπτομέρειες: Μπαίνεις στην ιστοσελίδα της Αnytime της ασφαλιστικής που έφερε την αξιόπιστη και γρήγορη on line ασφάλιση στην Ελλάδα. Μέσα από το εύχρηστο μενού διαλέγεις εκείνες τις παροχές που σου ταιριάζουν, χωρίς επηρεασμούς και περιττές διαδικασίες. Ασφαλίζεις το σπίτι σου ή μόνο το περιεχόμενο για τουλάχιστον ένα έτος. Μετά την εξόφληση του συμβολαίου σου, παραλαμβάνεις στο e-mail σου τη δωροεπιταγή, με ένα μοναδικό κωδικό για την εξαργύρωση και αγορά του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου. Η δωροεπιταγή αφορά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τις Blue Star Ferries και Hellenic Seaways και είναι €20 για ασφάλεια κατοικίας και €10 για ασφάλεια περιεχομένου.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την ασφάλιση αυτοκινήτου ή μηχανής. Επιλέγεις δηλαδή τουλάχιστον 6μηνη ασφάλιση με τα κριτήρια και τις καλύψεις (οδική βοήθεια, νομική κάλυψη) που επιθυμείς και κερδίζεις δωροεπιταγές για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην Blue Star Ferries και την Hellenic Seaways, δηλαδή €20 για ασφάλιση αυτοκινήτου ή φορτηγού και €10 για την ασφάλιση μηχανής.


Κλείσιμο
Θα συνδυάσεις έτσι την προσωπική σου ηρεμία, τις προνομιακές τιμές που σου εξασφαλίζει η Αnytime για όλων των ειδών τις ασφαλίσεις και το επιπλέον κέρδος από τα ακτοπλοϊκά σε δύο εταιρείες που καλύπτουν όλο το Αιγαίο, από τις βόρειες Σποράδες, μέχρι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από τις Κυκλάδες μέχρι την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Και αν μέχρι τώρα η online ασφάλιση σου φαινόταν βουνό, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να διαπιστώσεις ότι η Αnytime αντιπροσωπεύει ένα νέο τρόπο ασφάλισης, κάτω από την ομπρέλα της INTERAMERICAN που είναι η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, γνωστή για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την αξιοπιστία της.

Μέσω της Anytime μπορείς να αποκτήσεις από το internet ή τηλεφωνικά το πρόγραμμα ασφάλισης που επιθυμείς, σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Συνδυάζει ανταγωνιστικά ασφάλιστρα με υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, ένα πλεονέκτημα που μπορείς να επιβεβαιώσεις εύκολα, υπολογίζοντας τα ασφάλιστρά σου μέσω του www.anytime.gr, ή με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 94 60000. Επιπλέον, σου εξασφαλίζει 24ωρη εξυπηρέτηση και είναι δίπλα σας κάθε στιγμή.

Ο κόσμος προχωρά, εκσυγχρονίζεται αλλά πάντα θέλει να είναι εξασφαλισμένος, πάντα θέλει να κάνει ξέγνοιαστες διακοπές και πάντα εκτιμά τα πρόσθετα οφέλη που προκύπτουν από τις αγορές του. Γι αυτό η καλοκαιρινή προσφορά της Anytime για δωροεπιταγή στα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια με κάθε νέα ασφάλιση αυτοκινήτου ή κατοικίαςείναι αυτό που λέμε win win. Βιάσου γιατί ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης