Η υπηρεσία που φέρνει την ανατροπή στο service των αυτοκινήτων

Η υπηρεσία που φέρνει την ανατροπή στο service των αυτοκινήτων

Η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης και σύγκρισης συνεργείων στην Αττική  καλωσορίζει  τους Έλληνες οδηγούς  στη νέα εποχή της επισκευής των αυτοκινήτων

sjfjkn
Να αλλάξει την κουλτούρα του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και να δώσει στους οδηγούς -της Αττικής για την ώρα- τη δυνατότητα να επιλέξουν το καλύτερο συνεργείο για το όχημα τους χωρίς άγχος και ταλαιπωρία, αλλά κυρίως με βάση την τιμή και την ποιότητα των υπηρεσιών του, προσδοκά η Anytime μέσα από τη συνεργασία της με το Αutoduder.

Ήδη η μέχρι τώρα δράση της Anytime στην αγορά της ασφάλισης αυτοκινήτου, έχει δείξει ότι πρόκειται για ένα brand που αναζητά και αξιοποιεί τις λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία, για να τις προσφέρει στους πελάτες της και όχι μόνο. Άλλωστε η σύγχρονη εποχή, αλλά και η αγορά παγκοσμίως δείχνει ότι οι καταναλωτές είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν και να επενδύσουν σε καινοτόμα προϊόντα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητά, παρέχοντας ένα ευρύτερο πλαίσιο ασφάλειας.

Σήμερα λοιπόν η ομάδα της Anytime συνεργάζεται με τον Autoduder και προσφέρει στους οδηγούς μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία λειτουργεί έτσι ώστε, ακόμα και σε έκτακτες περιστάσεις, να μπορούν να βρουν δωρεάν το καλύτερο και οικονομικότερο συνεργείο, καθώς και να κλείσουν online το ραντεβού τους σε αυτό, βγαίνοντας κερδισμένοι από άποψη κόστους, χρόνου και ποιότητας υπηρεσιών. Με απλά λόγια, όποια στιγμή κι αν προκύψει πρόβλημα στο αυτοκίνητο, ο σύγχρονος οδηγός μπαίνει στην πλατφόρμα και βρίσκει τη λύση που τον συμφέρει για το αμάξι του μέσα λίγα δευτερόλεπτα.

Πώς λειτουργεί αυτό στην πράξη: Σε πρώτη φάση ο οδηγός πρέπει να δημιουργήσει στο Αutoduder ένα προφίλ με όλα τα χαρακτηριστικά του οχήματός του. Στη συνέχεια συμπληρώνει τα πεδία με τις εργασίες που απαιτούνται και λαμβάνει πίσω μία λίστα από προσφορές -που περιλαμβάνουν και το τελικό κόστος- από συνεργεία που βρίσκονται κοντά του. Τα πάντα είναι στο χέρι του οδηγού κι εκείνος επιλέγει ο,τι καλύπτει τις ανάγκες του με τον καλύτερο τρόπο.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ο οδηγός έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει το συνεργείο που επίλεξε και οι υπόλοιποι χρήστες της πλατφόρμας να ενημερωθούν σχετικά. Αυτό σημαίνει ότι οι ποιοτικές υπηρεσίες των συνεργείων επιβραβεύονται. Έτσι ,ο οδηγός μπορεί να συγκρίνει συνεργεία εύκολα και γρήγορα με βάση τις τιμές των προσφορών και τις κριτικές προηγούμενων πελατών, να κλείσει άμεσα ραντεβού με συμφωνημένο συνολικό κόστος και ημέρα που τον βολεύει και να «βαθμολογήσει» τη συνολική εμπειρία που έλαβε. Σε όλη τη διαδικασία η ομάδα του Autoduder είναι δίπλα στον πελάτη για κάθε ανάγκη που τυχόν προκύψει.

Σημειώνεται ότι οι πελάτες της Anytime λαμβάνουν έξτρα 10% έκπτωση στο τελικό κόστος των εργασίων (εκτός των ελαστικών), ενώ ο οδηγός ενημερώνεται και για το πότε πρέπει να γίνει το επόμενο service του αυτοκινήτου του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης