Σχεδόν έτοιμη η Mercedes-AMG A45

Σχεδόν έτοιμη η Mercedes-AMG A45

Η παρουσίαση της νέας γενιάς του super hatch της Mercedes –AMG πλησιάζει χρονικά και το μοντέλο αρχίζει και αποκαλύπτεται σταδιακά, όλο και περισσότερο. Με δίλιτρο turbo κινητήρα και πάνω από 415 ίππους η νέα A45 S θα διεκδικεί τον τίτλο του ταχύτερου μοντέλου στην κατηγορία.

Merc_A45_boi_2

Το έντονο καμουφλάζ έχει αρχίσει και υποχωρεί από το αμάξωμα της δεύτερης γενιάς Mercedes-AMG A45. Το δυνατότερο hatchback με τη σφραγίδα AMG, ετοιμάζεται πυρετωδώς και μπαίνει στα τελευταία στάδια των δοκιμών πριν να περάσει στην παραγωγή. Όσο πλησιάζει χρονικά η επίσημη παρουσίαση της Mercedes-AMG A45, τόσο περισσότερες εικόνες του μοντέλου με λιγότερο καμουφλάζ θα βλέπουμε, μέχρι να μην υπάρχει καθόλου καμουφλάζ στο αμάξωμα. Οι επεμβάσεις που έχει δεχτεί το μοντέλο από τους μηχανικούς της AMG, έχουν να κάνουν με την ανάρτηση, τα φρένα αλλά και το σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου, με στόχο η εικόνα του στο δρόμο να είναι σημαντικά καλύτερη από αυτή που είχε το προκάτοχο μοντέλο.

 

Οι μέχρι στιγμής αναφορές –εν είδη διαρροών- από τη Mercedes, κάνουν λόγο για το δυνατότερο hatchback στην αγορά, με απόδοση από το δίλιτρο turbo κινητήρα που θα φτάνει τους 415 ίππους. Για την ακρίβεια, η μέχρι στιγμής πληροφόρηση κάνει λόγο για δύο εκδόσεις απόδοσης, με τη βασική να είναι στα 383 άλογα, ενώ η κορυφαία “S” να φτάνει στα 415. Ο περιορισμός του βάρους και η καλύτερη απόδοση του κινητήρα, θα έχουν ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα να είναι υπόθεση 4,2 δευτερολέπτων, ενώ η τελική ταχύτητα θα είναι όπως πάντα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα. Ανεξάρτητα από το αν θα προκύψουν εικόνες του μοντέλου χωρίς καμουφλάζ ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι, η επίσημη αποκάλυψη αναμένεται να γίνει το Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης