Επίθεση με νέα μοντέλα από τη Skoda

Επίθεση με νέα μοντέλα από τη Skoda

Μέχρι το τέλος του 2020 η Skoda θα μας παρουσιάσει 20 νέα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και αμιγώς ηλεκτρικά.

Οι εκπλήξεις από το στρατόπεδο της Skoda συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Μετά την έλευση των Kodiaq & Karoq που μπήκαν με αξιώσεις στην ευρωπαϊκή αγορά, οι ιθύνοντες της εταιρείας σχεδιάζουν να παρουσιάσουν 19 νέα μοντέλα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. 

Αν και οι πληροφορίες είναι ελάχιστες για όλα τα projects, φαίνεται πως ο παραπάνω αριθμός περιλαμβάνει την plug-in υβριδική Superb, το αμιγώς ηλεκτρικό Citigo, ένα επίσης ηλεκτρικό SUV στα πρότυπα του Vision E Concept και ένα compact SUV βασισμένο στο εικονιζόμενο Vision X. Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Skoda το πλάνο επενδύσεων περιλαμβάνει 2,4 δισ.ευρώ για τον τομέα της ηλεκτροκίνησης (μέχρι το 2025 θα υπάρξουν 10 ηλεκτρικά μοντέλα).  

Τέλος να σημειώσουμε πως η προηγούμενη χρονιά ήταν η πιο κερδοφόρα στην ιστορία της φίρμας με 1,9 δισ. ευρώ και παραδόσεις 1.200.500 οχημάτων παγκοσμίως. 
Δείτε Επίσης

fortwo

Η smart βάζει τέλος στη διάθεση των fortwo και forfour με κινητήρες εσωτερικής καύσης, αφού με βάση τη νέα καμπάνια της εταιρείας στη Γερμανία, μέσα στο 2019 θα σταματήσει οριστικά η πώληση των μοντέλων με μοτέρ βενζίνης.

CAR

Μετά την βενζινοκίνητη version, το newsauto δοκιμάζει το μικρομεσαίο μοντέλο της Mercedes στη ντίζελ εκδοχή του.

Tesla

Σύμφωνα με όλα όσα ξέρουμε για το νέο μοντέλο της Tesla, το Pickup με το οποίο η εταιρεία θα κάνει την είσοδό της στην κατηγορία των επαγγελματικών αυτοκινήτων θα είναι πραγματικά επαναστατικό.

Kona-Trip-1000

Παρά την υψηλότερη φορολόγηση του αυτοκίνητου στη χώρα μας, ο Έλληνας συνεχίζει να αγοράζει φθηνότερα καινούργιο αυτοκίνητο από τους Ευρωπαίους. Εμείς, κάναμε την έρευνά μας στην πλέον hot κατηγορία των μικρών SUV και σας παρουσιάζουμε τις διαφορές τιμής σε 5 περιπτώσεις.