Επίθεση με νέα μοντέλα από τη Skoda

Επίθεση με νέα μοντέλα από τη Skoda

Μέχρι το τέλος του 2020 η Skoda θα μας παρουσιάσει 20 νέα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και αμιγώς ηλεκτρικά.

Οι εκπλήξεις από το στρατόπεδο της Skoda συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Μετά την έλευση των Kodiaq & Karoq που μπήκαν με αξιώσεις στην ευρωπαϊκή αγορά, οι ιθύνοντες της εταιρείας σχεδιάζουν να παρουσιάσουν 19 νέα μοντέλα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. 

Αν και οι πληροφορίες είναι ελάχιστες για όλα τα projects, φαίνεται πως ο παραπάνω αριθμός περιλαμβάνει την plug-in υβριδική Superb, το αμιγώς ηλεκτρικό Citigo, ένα επίσης ηλεκτρικό SUV στα πρότυπα του Vision E Concept και ένα compact SUV βασισμένο στο εικονιζόμενο Vision X. Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Skoda το πλάνο επενδύσεων περιλαμβάνει 2,4 δισ.ευρώ για τον τομέα της ηλεκτροκίνησης (μέχρι το 2025 θα υπάρξουν 10 ηλεκτρικά μοντέλα).  

Τέλος να σημειώσουμε πως η προηγούμενη χρονιά ήταν η πιο κερδοφόρα στην ιστορία της φίρμας με 1,9 δισ. ευρώ και παραδόσεις 1.200.500 οχημάτων παγκοσμίως. 
Δείτε Επίσης

Kona

Μπορεί το diesel να δέχεται πιέσεις στην αγορά, όμως δεν λείπουν οι προτάσεις εκείνες του είδους που ξεχωρίζουν και ιδίως στην άκρως αναπτυσσόμενη κατηγορία των μικρών SUV, δείχνουν πιο δελεαστικές από ποτέ.

leasing

Ένα από τα ζητούμενα του υποψήφιου αγοραστή ενός καινούργιου αυτοκινήτου είναι η μεταπωλητική του αξία. Δηλαδή, το πόσα χρήματα θα πάρει όταν αποφασίσει να το πουλήσει. Πώς, λοιπόν, μειώνεται υπερβολικά η αξία του; Aς δούμε τι συμβαίνει στην αγορά.

mercedes

Η γκάμα των μοντέλων της Mercedes-Benz είναι έτοιμη να υποδεχθεί νέα μέλη, όπως τη νέα B-Class, η οποία μπαίνει αισίως στην 3η γενιά, την κορυφαία προς το παρόν έκδοση της A-ClassMercedes-AMG A35, την νέα GLE και την αμιγώς ηλεκτροκίνηση EQC.

Niva-2019

Η ρωσική εταιρεία φρεσκάρει το αειθαλές εκτός δρόμου όχημά της, το οποίο θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία και το 2019.

3
gearbox

Όλοι τα γνωρίζουμε, οι περισσότεροι τα χρησιμοποιούμε καθημερινά, και με το video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια πολύ καλή γεύση σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούν τα χειροκίνητα κιβώτια.