Επίθεση με νέα μοντέλα από τη Skoda

Επίθεση με νέα μοντέλα από τη Skoda

Μέχρι το τέλος του 2020 η Skoda θα μας παρουσιάσει 20 νέα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και αμιγώς ηλεκτρικά.

Οι εκπλήξεις από το στρατόπεδο της Skoda συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Μετά την έλευση των Kodiaq & Karoq που μπήκαν με αξιώσεις στην ευρωπαϊκή αγορά, οι ιθύνοντες της εταιρείας σχεδιάζουν να παρουσιάσουν 19 νέα μοντέλα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. 

Αν και οι πληροφορίες είναι ελάχιστες για όλα τα projects, φαίνεται πως ο παραπάνω αριθμός περιλαμβάνει την plug-in υβριδική Superb, το αμιγώς ηλεκτρικό Citigo, ένα επίσης ηλεκτρικό SUV στα πρότυπα του Vision E Concept και ένα compact SUV βασισμένο στο εικονιζόμενο Vision X. Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Skoda το πλάνο επενδύσεων περιλαμβάνει 2,4 δισ.ευρώ για τον τομέα της ηλεκτροκίνησης (μέχρι το 2025 θα υπάρξουν 10 ηλεκτρικά μοντέλα).  

Τέλος να σημειώσουμε πως η προηγούμενη χρονιά ήταν η πιο κερδοφόρα στην ιστορία της φίρμας με 1,9 δισ. ευρώ και παραδόσεις 1.200.500 οχημάτων παγκοσμίως. 
Δείτε Επίσης

car00

Μία διαφορετική και ενδιαφέρουσα έκθεση κλασσικών αυτοκινήτων που άφησαν τη δική τους σφραγίδα στις χρυσές σελίδες της αυτοκίνησης, θα έχουν τη ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά όσοι επισκεφθούν το «The Mall Athens» έως και τις 7 Απριλίου.

For-Sleep-Suit5

Η Ford καλεί νεαρούς οδηγούς να δοκιμάσουν το “Sleep Suit” στο πλαίσιο του δωρεάν προγράμματος εκπαίδευσης οδηγών Driving Skills for Life της εταιρίας 

Mitsubishi_Eclipse_Cross

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας για την ικανοποίηση πελατών J.D. Power 2019 - Customer Satisfaction Index (CSI), η Mitsubishi Motors North America, Inc. (MMNA), η ταχύτερα αναπτυσσόμενη Ασιατική μάρκα στις ΗΠΑ για δεύτερη συνεχή χρονιά, βελτιώθηκε κατά 27 μονάδες, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μάρκα της βιομηχανίας, ανεβαίνοντας από την 21η στη 12 θέση της γενικής κατάταξης.

rav

Η Toyota και η Suzuki ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα μια μεγάλη νέα συνεργασία, στην οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η κατασκευή 2 νέων υβριδικών μοντέλων με τα σήματα της Suzuki βασισμένα πάνω στο Toyota RAV4 και την Corolla Touring Sports.