Με 1.500άρη τούρμπο οι ανανεωμένες Mercedes C-Class

Με 1.500άρη τούρμπο οι ανανεωμένες Mercedes C-Class

Η Mercedes ανανεώνει τις C-Class Coupe & Convertible, οι οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο στην έκθεση της Νέας Υόρκης. 

Με 1.500άρη τούρμπο οι ανανεωμένες Mercedes C-Class
Πριν μερικές μέρες η ανανεωμένη C-Class Sedan έκανε την εμφάνισή της στο Motor Show της Γενεύης και σήμερα η γερμανική φίρμα προχωρά στην αναβάθμιση και των Coupe & Convertible εκδόσεων. 

Στο εμπρόσθιο μέρος η μάσκα και ο προφυλακτήρας έχουν ανασχεδιαστεί, ενώ το γερμανικό μοντέλο εξοπλίζεται με νέας τεχνολογίας LED φωτιστικά σώματα. Αλλαγές μικρής έκτασης βρίσκουμε και στο πίσω μέρος, κυρίως στα φανάρια. Στην καμπίνα η κυριότερη βελτίωση αφορά την εγκατάσταση του μεγάλου ψηφιακού πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών και του αναβαθμισμένου συστήματος Infotainment.  

Όσον αφορά στην γκάμα των μηχανικών συνόλων του μεσαίου πολυτελούς μοντέλου, έχουμε την προσθήκη ενός νέου κινητήρα βενζίνης τούρμπο στα 1.500 κυβικά εκατοστά με ισχύ στα 184 άλογα & 280 Nm ροπής. Ο συγκεκριμένος θα συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 14 ίππων, με το «EQ Boost System”, όπως το ονομάζει η Mercedes, να παίρνει ενέργεια από ένα σύστημα 48V. Στις επιλογές ντίζελ βρίσκουμε τον νέο 2λιτρο της εταιρείας με 194 ίππους & 400 Nm ροπής. 

Κλείσιμο
Επίσης, η ισχυρότερη στην γκάμα C43 με τον 3λιτρο V6 turbo αποδίδει 390 άλογα και 520 Nm ροπής (0-100 σε 4,7 sec, τελική 250 km/h). H διάθεση των ανανεωμένων εκδόσεων της C-Class ξεκινά για την ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο καλοκαίρι. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης