Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Hyundai i30 Fastback

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Hyundai i30 Fastback

To μικρομεσαίο τετράθυρο κουπέ της Hyundai έφτασε στη χώρα μας. Δείτε πόσο στοιχίζει το i30 Fastback και με ποιους κινητήρες ξεκινά  την εμπορική του καριέρα.

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Hyundai i30 Fastback
Με κουπέ εικόνα στο πίσω τμήμα, χαμηλότερο κέντρο βάρους κατά 5 mm, υπερυψωμένο σπόιλερ και έντονα στοιχεία στο σχεδιασμό, το 4θυρο κουπέ της Hyundai έρχεται να προσφέρει κάτι διαφορετικό στη μικρομεσαία κατηγορία. Σε σχέση με το συμβατικό i30, το ύψος έχει μειωθεί κατά 25 mm, ειδικά πίσω προκειμένου να αναδειχθεί ο σπορτίφ σχεδιασμός. 

Μειωμένη είναι κατά 30mm η απόσταση από το έδαφος (μέσω σκληρότερων ελατηρίων στην ανάρτηση), ενώ αυξημένη σε ποσοστό 15% είναι πλέον η ακαμψία του πλαισίου, ώστε να βελτιωθεί τόσο ο χειρισμός στο δρόμο, όσο και η ασφάλεια. Το μήκους 4.455 mm Fastback λανσάρεται στην ελληνική αγορά αρχικά με δύο υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες: τον 3κύλινδρο 1.0 T-GDI των 120 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο αλλά και τον 1.4 T-GDI των 140 ίππων που μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Κλείσιμο


Σε ότι αφορά στους diesel, συναντάμε τον νέο 1.6 turbodiesel της εταιρίας, με ισχύ 110 και 136 ίππους, ο οποίος δύναται να συνεργαστεί τόσο με 6άρι χειροκίνητο όσο και με 7άρι αυτόματο κιβώτιο. Η πανευρωπαϊκή παραγωγή της ντίζελ έκδοσης αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο.



Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τα 17.650 ευρώ για την έκδοση με τον 1.000άρη τούρμπο και τα 21.750 ευρώ για το μοτέρ των 1,4 λίτρων με τα 140 άλογα. Στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου της Hyundai συναντάμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία όπως 6 αερόσακοι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, ζάντες αλουμινίου, cruise control, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, Bluetooth & USB και πολλά ακόμη. 

Τέλος, στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου περιλαμβάνεται στάνταρ το πακέτο S-10 το οποίο ενσωματώνει μια σειρά από συστήματα που ενισχύουν την ασφάλεια (συνολικής αξίας 1.600 ευρώ)>
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης