VW: Θα παράγει 1.500 ηλεκτρικά οχήματα την ημέρα

VW: Θα παράγει 1.500 ηλεκτρικά οχήματα την ημέρα

Η VW έχει ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο προγράμματα σε ότι αφορά την παρουσίαση νέων ηλεκτρικών μοντέλων και μέρος αυτού αποτελεί και η αναδιάρθρωση του εργοστασίου στο Ζικχάου ώστε να αποτελέσει τον πυρήνα της παραγωγής ηλεκτρικών μοντέλων.

Μέχρι τώρα η Volkswagen έχει επιβεβαιώσει την παρουσίαση των I.D. χάτσμπακ, I.D. Crozz crossover και I.D. Buzz minivan ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θα προκύψουν και δύο ακόμα μοντέλα με την ονομασία I.D. AEROe και I.D. Lounge. Προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες που θα δημιουργήσει μια τόος διευρυμένη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων η εταιρία εκσυγχρονίζει το εργοστάσιο στο Ζικχάου το οποίο προορίζεται να γίνει η βασική μονάδα παραγωγής για τα ηλεκτρικά μοντέλα.

Στόχος είναι να δημιουργηθούν οι υποδομές ώστε να υπάρχει δυνατότητα ημερήσιας παραγωγής 1.500 αυτοκινήτων. Αν και αυτό μεταφράζεται σε περίπου 550.000 μονάδες το χρόνο, είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί υποστήριξη και από άλλα εργοστάσια ώστε να επιτευχθεί η παραγωγή άνω του ενός εκατομμυρίου μονάδων το χρόνο που αποτελεί και το στόχο που έχει θέσει η VW. Το βάρος για την υποστήριξη της ηλεκτρικής παραγωγής αναμένεται να αναλάβουν κάποια από τα εργοστάσια του ομίλου στην Κίνα. Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από το εργοστάσιο του Ζικχάου θα είναι το I.D. χάτσμπακ του οποίου η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2019.

volkswagen-id-countdown-e-hatchback-confirmed-for-late-2019-production-start_10harpi640

ΣΧΟΛΙΑ (2)

mrs zonat

Καλησπέρα σε όλους, Είμαι εδώ για να δίνω δάνεια μεταξύ ατόμων βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα 10.000 ευρώ 500.000.000 ευρώ κάθε σοβαρό άτομο που θέλει αυτό το prstamo.2%. Θα πρέπει να κάνετε μια περιοχή δάνειο σημείωμα μπορώ να σε βοηθήσω: * Σχολικό δάνειο * Χρηματοδότηση έργων * Έτοιμος να πραγματοποιήσει μια επένδυση στις μεταφορές * Δάνεια ακινήτων * Επενδυτικά δάνεια * Αυτόματο δάνειο * Εδραίωση χρέους * Περιθώριο πίστωσης * Δεύτερη υποθήκη * Credit Εξαγορά * Προσωπικά δάνεια Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες εάν είστε αναζητώντας ένα πολύ γρήγορο δάνειο χωρίς πρωτόκολλο: (Mrszonatloancompany@gmail.com)

George

To 2020 στοχεύει πιο χαμηλά από ότι η μικρή Tesla στοχεύει για το 2018?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ricciardo-monaco18

H απόλυτη κυριαρχία του Daniel Ricciardo στους δρόμους του πριγκιπάτου συνεχίστηκε! Μετά το 3 στα 3 στις ελεύθερες δοκιμές, ο Αυστραλός έκανε το 3 στα 3 και στις τρεις περιόδους των κατατακτήριων.

karoqmall1

Το νέο Skoda Karoq βρίσκεται ήδη στο Athens Metro Mall, όπου και θα παραμείνει στη διάθεση των επισκεπτών, για τις επόμενες 3 εβδομάδες

Hamburg-ban21

Το Αμβούργο, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, θέτει σε ισχύ από τα τέλη του μήνα απαγορεύσεις για την κίνηση των diesel σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης, ανοίγοντας τον χορό των απαγορεύσεων για τα πετρελαιοκίνητα οχήματα στη χώρα.

venzini2

Αναζητάτε πρατήριο καυσίμων; Αναζητάτε τα οικονομικότερα καύσιμα; Οπου και να βρίσκεστε δείτε τα πρατήρια καυσίμων που υπάρχουν γύρω σας, τις τιμές των καυσίμων που πουλάνε και πλοηγηθείτε σε αυτά εύκολα και ΔΩΡΕΑΝ...