Νέας φιλοσοφίας crossover από την Toyota

Νέας φιλοσοφίας crossover από την Toyota

Σε μία αγορά όπου τα οχήματα crossover βρίσκονται σε πλήρη άνθιση, είναι αναμενόμενο ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές να παρουσιάζουν νέα μοντέλα, με στόχο την μελλοντική τους επίσημη παραγωγή. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα είναι ασφαλώς το Toyota FT-AC, που η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε ως πρωτότυπο, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Νέας φιλοσοφίας crossover από την Toyota
Το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αντιπρόεδρος της Toyota, Jack Hollis, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών της Έκθεσης, κάτι που ίσως να οδηγήσει την ιαπωνική φίρμα στην επίσημη παραγωγή του.

 Επίσης σύγκρινε το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για το FT-AC, με το αντίστοιχο που σημείωσε το εικονικό FJ Cruiser το 2003, τονίζοντας: «Όταν είδαμε ότι το feedback των καταναλωτών ήταν τόσο έντονο, αποφασίσαμε να λανσάρουμε και επισήμως το FJ στην αγορά, χωρίς να έχουμε διαφοροποιήσει την εξωτερική του εικόνα. Γιατί όχι και με το FT-AC;»

Κλείσιμο
toyota-ft-ac-concept-live-photos-chariatis-530

Να υπενθυμίσουμε ότι το concept της ιαπωνικής φίρμας ποντάρει στη μυώδη του εμφάνιση και στα έντονα χαρακτηριστικά του αμαξώματός του, όπως την εντυπωσιακή μάσκα. Πάνω από αυτήν βρίσκονται ενσωματωμένοι οι προβολείς ομίχλης LED, οι οποίοι αφαιρούνται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φακοί ή ως φώτα σε mountain bike. ποδήλατα εκτός δρόμου.

Επίσης στην οροφή του υπάρχει μία σχάρα με κρίκους και ενσωματωμένες ράγες, που εφοδιάζεται εμπρός με σποτάκια LED. Τα τελευταία χρησιμεύουν είτε ως πρόσθετα φωτιστικά σώματα είτε ως φλας για τις κάμερες στους εξωτερικούς καθρέπτες, οι οποίες είναι αφαιρούμενες και μπορούν να κάνουν υπέρυθρες λήψεις.

toyota-ft-ac-chariatis-640

 Προς το παρόν, άγνωστα παραμένουν τα τεχνικά στοιχεία  του FT-AC, με την Toyota απλά να ανακοινώνει ότι στο μέλλον, εκτός από την έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσης, θα υπάρχει και υβριδική έκδοση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης