Σαρώνει σε ισχύ το VW Golf R της ABT

Σαρώνει σε ισχύ το VW Golf R της ABT

Η γνωστή γερμανική βελτιωτική ABT τονίζει ακόμη περισσότερο τον εκρηκτικό χαρακτήρα του κορυφαίου VW Golf R, προσφέροντάς του ακόμη περισσότερη δύναμη και ενισχύοντας τα οδικά και οδηγικά του χαρακτηριστικά.

Σαρώνει σε ισχύ το VW Golf R της ABT
Ειδικά στο πεδίο του κινητήρα, μετά τις επεμβάσεις της ABT η δύναμη του 2λιτρου turbo μοτέρ της
VW αυξάνεται κατά 100 άλογα και η ροπή κατά 100 Nm, αγγίζοντας πλέον τους 400 ίππους ισχύος και τα 500 Nm ροπής, προσφέροντας ακόμη πιο γρήγορες επιδόσεις. Παράλληλα, η ABT επεμβαίνει και στην ανάρτηση του VW Golf R, προσφέροντάς του νέα ελατήρια που μειώνουν κατά 20 χλστ. την απόσταση από το έδαφος στον εμπρόσθιο άξονα και κατά 25 χλστ. στον πίσω.

Επίσης, μπορεί να παραγγελθεί και μια ρυθμιζόμενη ανάρτηση, που έχει ως αποτέλεσμα να μειώσει την απόσταση από το έδαφος ακόμη περισσότερο (-40 χλστ. εμπρός και -45 χλστ. πίσω). Ενισχύσεις έχουμε και στα φρένα, που αποκτούν πλέον 6πίστονες δαγκάνες, ενώ υπάρχουν και νέες πίσω απολήξεις εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο και με διάμετρο 102 χιλιοστών. Οι επεμβάσεις της ABT ολοκληρώνονται με τις νέες πλαϊνές ποδιές, την έξτρα πίσω αεροτομή, αλλά και τη διευρυμένη γκάμα επιλογής ελαστικών και ζαντών, σε διαστάσεις από 18 έως και 20 ίντσες.

Κλείσιμο
Golf R ABT2 640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης