Η Ηonda αναβαθμίζει αισθητικά το Civic Type R

Η Ηonda αναβαθμίζει αισθητικά το Civic Type R

Η Honda παρουσιάζει τη νέα σειρά αξεσουάρ για το κορυφαίο Civic Type R, που στόχο έχουν να τονίσουν ακόμη περισσότερο την εμφάνισή του, αλλά και τον σπορ χαρακτήρα του εσωτερικού του.

Η Ηonda αναβαθμίζει αισθητικά το Civic Type R
Σε ό,τι αφορά λοιπόν στο αμάξωμα του Civic Type R, η νέα σειρά αξεσουάρ προσφέρει μια νέα εμπρόσθια κόκκινη ρίγα πάνω από τα φώτα και τη γρίλια της μάσκας, εντυπωσιακή πίσω carbon αεροτομή με μαύρο στο κέντρο της, μαύρα ή κόκκινα καλύμματα καθρεπτών, αλλά και LED φώτα ομίχλης. Αρκετά όμορφες είναι και οι 18 ιντσών νέες σφυρήλατες ζάντες, που έρχονται σε λευκό, αγωνιστικό χρώμα και διατηρούν το πλάτος τους όπως οι εργοστασιακές.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η Honda προσφέρει την επιλογή για αλουμινένιο λεβιέ ταχυτήτων με κόκκινο δέρμα, νέα πατάκια, αλλά και carbon επένδυση στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και το εσωτερικό των θυρών με κόκκινες λεπτομέρειες. Η τελική πινελιά εξατομίκευσης που μπορεί να επιλέξει ο ιδιοκτήτης του Type R είναι ένα κόκκινος LED κρυφός φωτισμός για το χώρο των πεντάλ, τις θήκες στο εσωτερικό των πορτών και τα χερούλια των θυρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης