H νέα Alfa Romeo Giulietta Super Edition αφήνει πίσω το χειμώνα

H νέα Alfa Romeo Giulietta Super Edition αφήνει πίσω το χειμώνα

Μπορεί ένα ανοιξιάτικο φλερτ να μετατραπεί σε μακροχρόνια σχέση; Αν μιλάμε για τη νέα Giulietta σίγουρα ναι

H νέα Alfa Romeo Giulietta Super Edition αφήνει πίσω το χειμώνα
Ο σπορ χαρακτήρας της Giulietta συναντάει την αιώνια ιταλική κομψότητα και δημιουργεί ένα ερωτεύσιμο αριστούργημα σε τέσσερις τροχούς στο οποίο κανείς δε μπορεί να αντισταθεί.

Και γιατί να το κάνει άλλωστε; Τη Giulietta Super συνοδεύει πλούσιος βασικός εξοπλισμός που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Τηλεχειρισμός κεντρικού κλειδώματος, εμπρός - πίσω φώτα LED, 6 αερόσακοι, ESP/ASR/MSR/Hill Holder/E-Q2, Alfa DNA, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια ηχοσυστήματος, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος εξωτερικοί καθρέφτες και πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα.

Κλείσιμο




Πέρα από τον έξτρα εξοπλισμό όμως, η Giulietta Super έχει πολλές ακόμη χάρες. Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, Ζάντες αλουμινίου 17'', Cruise Control, ΑSR, MSR, Hill Holder, E-Q2, και Alfa D.N.A επιλογέας οδήγησης την κάνουν πραγματικά ακαταμάχητη.

Η Giulietta Super διαθέτει επίσης το καινοτομικό σύστημα πολυμέσων Uconnect™ με οθόνη αφής 5", Bluetooth, MP3 και audio streaming, Aux-in, θύρα USB, φωνητικές εντολές και σύστημα ανάγνωσης SMS. Η τελευταία αναβάθμιση για αυτή την έκδοση είναι η υπηρεσία Uconnect™ Live: κατεβάστε το app στο δικό σας smartphone για να ενσωματώσετε τις υπηρεσίες TomTom Live και άλλες αποκλειστικές εφαρμογές όπως τα Efficient Drive και my:Car. Ακούστε μουσική stream με τα Deezer και TuneIn, και μοιραστείτε το ταξίδι σας με φίλους στο Facebook και κάντε check in στο Twitter. Συν, με την εφαρμογή Alfa Performance, διαθέσιμη στο Uconnect 6,5” Radio Nav, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις παραμέτρους του αυτοκινήτου, να μετρήσετε τις επιδόσεις και να λάβετε συμβουλές για την οδήγηση σε πραγματικό χρόνο.

Η έκδοση Super της Alfa Romeo Giulietta διατίθεται ετοιμοπαράδοτη με κινητήρα turboDiesel 1.6 JTDM 120 HP αλλά οι επιλογές δεν σταματούν εκεί. Τρεις υπερτροφοδοτούμενοι βενζινοκινητήρες (1.4 TurboPetrol 120 HP, 1.4 TurboMultiAir 150 HP και 1.4 TurboMultiAir 170 HPTCT) και τέσσερις υπερτροφοδοτούμενοι πετρελαιοκινητήρες (1.6 JTDm 120 HP με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή TCT, και 2.0 JTDm 175 HPTC) συμπληρώνουν την πλήρη γκάμα των κινητήρων για αυθεντικές οδηγικές εμπειρίες.

Και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να την αποκτήσετε. Η νέα Alfa Romeo Giulietta Super Edition σας περιμένει με νέες μειωμένες τιμές, χαμηλότερες της απόσυρσης!

Μην αργείτε! Μια κυρία δε μπορεί να περιμένει για πολύ. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και περιορισμένο χρονικό διάστημα.





Βρείτε τον κοντινότερο εξουσιοδοτημένο διανομέα, κλείστε ένα test-drive και αφήστε πίσω το χειμώνα εδώ: http://www.alfaromeo.gr/giulietta/super



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης