Fiat Tipo: Δίνοντας λιγότερα, αποκτάς περισσότερα

Fiat Tipo: Δίνοντας λιγότερα, αποκτάς περισσότερα

Λειτουργικότητα, απλότητα και προσωπικότητα σε μια value-for-money πρόταση, στην καλύτερη τιμή και με τον πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό της κατηγορίας...

Fiat Tipo: Δίνοντας λιγότερα, αποκτάς περισσότερα
Είναι ποτέ δυνατόν “Δίνοντας λιγότερα, να αποκτάς περισσότερα"; Κι όμως, η Fiat με το νέο Tipo 5ΘΥΡΟ τα καταφέρνει για άλλη μια φορά συνδυάζοντας τις ιστορικές έννοιες της μάρκας: λειτουργικότητα, απλότητα και προσωπικότητα σε μια value-for-money πρόταση, στην καλύτερη τιμή και με τον πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό της κατηγορίας.

Το χαμηλό κόστος χρήσης εξασφαλίζεται από την ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος συντήρησης και τα λειτουργικά έξοδα. 

Κλείσιμο
Χώροι
Το 5ΘΥΡΟ Fiat Tipo διαθέτει φιλόξενους και πρακτικούς χώρους, ιδανικούς για άνετα ταξίδια. Κάθε ταξίδι, από μια διήμερη εκδρομή έως μια διαδρομή ως το φροντιστήριο των παιδιών, είναι απολύτως ευχάριστο για τους 5 ενήλικους επιβάτες του. Σ' αυτό βοηθά και το πορτμπαγκάζ χωρητικότητας 440 λίτρων. 

Σχεδιασμός
Ένα μείγμα γεμάτο στιλ και λειτουργικότητα σε δυναμικά σχήματα, το εξωτερικό του νέου Tipo ξεχωρίζει για τον συνδυασμό δυναμικότητας και στιβαρότητας με ισορροπημένες αναλογίες. 

Τεχνολογία
Για πρώτη φορά παρουσιάζεται το καινοτόμο σύστημα UconnectTM 7" HD LIVΕ με Bluetooth hands-free, audio streaming, text reader, αναγνώριση φωνής, AUX και USB θύρες για σύνδεση με iPod, χειριστήρια στο τιμόνι.

Ασφάλεια και άνεση
Το άριστα εργονομικά κάθισμα του οδηγού προσφέρει μέγιστη άνεση και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει έξι αερόσακους και Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών (TPMS).





Κινητήρες
Το νέο Fiat Tipo 5ΘΥΡΟ είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες βενζίνης και δύο κινητήρες πετρελαίου τεχνολογίας Multijet II turbo diesel. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με 5τάχυτα ή 6τάχυτα μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων. Το Tipo 5ΘΥΡΟ διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, Pop, Business και Lounge οι οποίες διαθέτουν όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας στον βασικό εξοπλισμό (ESP/Hill Holder/ASR/MSR, 6 αερόσακοι).

Οι τιμές ξεκινούν από τα 12.990€ με 99€/μήνα για τα δύο πρώτα χρόνια, για την έκδοση βενζίνης 1.4 95hp Pop, αποτελώντας την καλύτερη τιμή στην κατηγορία με δωρεάν 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια.

Κλείστε σήμερα ένα test-drive και ανακαλύψτε πώς «Δίνοντας λιγότερα, αποκτάτε περισσότερα» εδώ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης