O νικητής του Ράλι Ντακάρ μιλάει στο protothema.gr

O νικητής του Ράλι Ντακάρ μιλάει στο protothema.gr

Ο «Κος Ντακάρ» με τις δώδεκα -πλέον- νίκες στο ενεργητικό του, Stephane Peterhansel, απάντησε στις ερωτήσεις, λίγο πριν φτάσει στον τερματισμό, τόσο για τον φετινό αγώνα όσο και για την τεράστια προσπάθεια της Peugeot για να κατακτήσει την κορυφή.

O νικητής του Ράλι Ντακάρ μιλάει στο protothema.gr
Πέρυσι, το ντεμπούτο της Peugeot στη νέα αυτή «επίθεσή» της στο Ράλι Ντακάρ, αποδείχθηκε πολύ δύσκολο. Τι κάνατε διαφορετικά στον τομέα της προετοιμασίας σας για τον φετινό αγώνα.
Εξελίξαμε πολύ το αυτοκίνητο. Σε όλους τους τομείς: απόδοση, σταθερότητα, συμπεριφορά. Επίσης είχαμε τη δυνατότητα να λάβουμε μέρος σε ένα 12ήμερο ράλι στην Κίνα. Αυτό μας βοήθησε σημαντικά στο να προετοιμαστούμε για συνθήκες που απαιτούν αντοχή. Όμως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη διαφορά, είναι πως φέτος είχαμε πολύ περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας.

Κλείσιμο



Μίλησέ μας για το Ράλι Ντακάρ…
Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του αγώνα, είχαμε τρία αυτοκίνητά μας στις τρεις πρώτες θέσεις. Αυτό ήταν πέρα από κάθε προσδοκία κι ας μη κράτησε για διάφορους λόγους. Ήξερα πριν την εκκίνηση πως φέτος θα ήμασταν πιο ανταγωνιστική από πέρυσι. Απλά το πόσο, αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη. Αποδείχθηκε πως έχουμε ένα αυτοκίνητο γρήγορο ικανό για τη νίκη...


Ποια θεωρείς τη δυσκολότερη ειδική διαδρομή του Ράλι Ντακάρ 2016;
Σίγουρα οι ειδικές που περιλαμβάνουν τους αμμόλοφους της Φιαμπάλα. Είναι τόσο δύσκολες γιατί μπορείς να κολλήσεις παντού και απαιτείται αρκετά περίπλοκη πλοήγηση.



O συνοδηγός του Loeb, Daniel Elena, μίλησε αποκλειστικά στο NewsAuto.gr. Δείτε εδώ τη συνέντευξή του.

Το NewsAuto.gr ανέκρινε και τον νικητή του 2009, Giniel de Villiers, σε συνέντευξη που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του Joan «Bang Bang» Barreda στο NewsAuto.gr εδώ!

Στο Νο1 αυτοκινητικό site μίλησε και ο Marcos Patronelli. Διαβάστε όσα είπε πατώντας εδώ.

O νικητής του περυσινού Ράλι Ντακάρ, Nasser Al-Attiyah έδωσε κι αυτός αποκλειστική συνέντευξη στο NewsAuto.gr. Διαβάστε τη πατώντας εδώ.

O... Τσάρος του Ράλι Ντακάρ, Vladimir Chagin, μας μίλησε αποκλειστικά για την εποχή που αγωνιζόταν στον θρυλικό αγώνα αλλά και για το νέο του ρόλο ως team manager στην KAMAZ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης