Το Audi A5 DTM σε μόλις 50 μονάδες

Το Audi A5 DTM σε μόλις 50 μονάδες

Πρόκειται για το τρίτο μοντέλο της μάρκας από το Ίνγκολσταντ που αποτελεί αναφορά στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού.

Το Audi A5 DTM σε μόλις 50 μονάδες
Άμεσα θα αρχίσει η παραγωγή – σε περιορισμένο αριθμό – της έκδοσης DTM selection του μεσαίου coupe της Audi. Πρόκειται για το τρίτο μοντέλο της μάρκας από το Ίνγκολσταντ που αποτελεί αναφορά στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού. Το Audi A5 DTM selection θα κατασκευαστεί σε μόλις 50 μονάδες, με την τιμή να ορίζεται στη Γερμανία στα 74.540 ευρώ.



Κλείσιμο
Η συλλεκτική έκδοση του Α5 εφοδιάζεται με τον 3λιτρο TDI, ισχύος 245 PS και ροπής 59,1 kgm και 7τάχυτο κιβώτιο S tronic. Η διαδικασία επιτάχυνσης 0-100 km/h διαρκεί 5,9 sec, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος Quattro. Η Audi ανακοινώνει κατανάλωση σε μεικτό κύκλο 6,3 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 162 g/km.

Οπτικά, το βαμμένο σε κόκκινο χρώμα αυτοκίνητο διαφοροποιείται χάρη στα αυτοκόλλητα με τα λογότυπα της Audi Sport, του DTM και του quattro. Οι τροχοί των 20 ιντσών πατούν σε ελαστικά διαστάσεων 265/30. Τα μπάκετ καθίσματα στο εσωτερικό προέρχονται από το μοντέλο RS, ενώ οι κόκκινες ραφές στα καθίσματα και το – ντυμένο με αλκαντάρα – τιμόνι δίνουν το… κάτι παραπάνω.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης