Πάει για... Γενεύη η Levante

Πάει για... Γενεύη η Levante

Το πρώτο SUV στην ιστορία της Maserati μπορεί να μην παρουσιάστηκε στην Φρανκφούρτη, αλλά μάλλον δεν την γλυτώνει από την ελβετική έκθεση.

Πάει για... Γενεύη η Levante
Οι Ιταλοί ίσως να μην ήταν έτοιμοι για το ντεμπούτο της Levante, από την άλλη ίσως να μην ήθελαν το πρώτο τους SUV να ταυτιστεί με την πρεμιέρα της Jaguar F-Pace ή ακόμη και της Bentley Bentayga. Έτσι, η επίσημη πρεμιέρα του πρώτου SUV της Maserati θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει τον Μάρτιο στο σαλόνι της Γενεύης. Η αλήθεια είναι πως καιρός είναι για την ιταλική εταιρεία να λανσάρει τέλη του 2016 το Levante που είχε παρουσιαστεί σε τροχιά παραγωγής το 2011 (ως concept και ως ιδέα υπάρχει από το 2011).

Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, η Levante θα βασιστεί στην αρχιτεκτονική των Quattroporte και Ghibli χρησιμοποιώντας τον twin-turbo V6 και τον μεγαλύτερο V8 της Ferrari. Αργότερα, θα ακολουθήσει και ο ντίζελ V6, ενώ η τετρακίνηση θα είναι στάνταρ για όλες τις εκδόσεις κινητήρων. Επίσης, η άφιξη της Levante θα είναι σημαντική για την εταιρία καθώς θα εισάγει για πρώτη φορά ένα υβριδικό μοντέλο με τα σήματα της Maserati.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης