Ράικονεν: Καλά ξεκινήσαμε!

Ράικονεν: Καλά ξεκινήσαμε!

Ο 34χρονος Φινλανδός ήταν ευχαριστημένος από τη χθεσινή πρώτη μέρα δοκιμών στη Χερέθ με τη Ferrari F14Τ.

Ράικονεν: Καλά ξεκινήσαμε!
Συμπλήρωσε περισσότερους γύρους απ’ όλους και ήταν ο πιο γρήγορος. Το βράδυ μετά την απενημέρωση με τους μηχανικούς της Ferrari ο Iceman ήταν ευδιάθετος.

Μιλώντας για τη χθεσινή μέρα τόνισε: «Το μεγαλύτερο θέμα τώρα είναι να σιγουρευτούμε πως όλα δουλεύουν σωστά. Τα νέα μονοθέσια είναι πολύ πιο πολύπλοκα από τα προηγούμενα και υπάρχουν χιλιάδες λεπτομέρειες που επιβραδύνουν τη δουλειά μας. Ίσως χτες το πρωί να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερους γύρους αλλά το απόγευμα έγινε καλή δουλειά. Από οδηγικής άποψης δεν ένιωσα καμιά συγκλονιστική διαφορά μολονότι είναι νωρίς ακόμη για να έχω ολοκληρωμένη άποψη γι’ αυτό το θέμα. Συνολικά ήταν ένα καλό ξεκίνημα. Έχουμε μια καλή βάση ώστε να δουλέψουμε τις επόμενες μέρες. Οι χρόνοι δε λένε τίποτα, από το Μπαχρέιν θα δείξει που βρισκόμαστε. Τα μονοθέσια είναι πολύ πιο αργά; Δεν έχουν νόημα οι συγκρίσεις με το παρελθόν καθότι έχουν αλλάξει όλα».

Κλείσιμο
Ο Ράικονεν συνεχίζει σήμερα τις δοκιμές με τη Ferrari, βρέχει στη Χερέθ και αποφασίστηκε να γίνει το τεστ βρόχινων ελαστικών για λογαριασμό της Pirelli.

Μείνετε συντονισμένοι για πλήρη ενημέρωση γύρω από τη δεύτερη μέρα δοκιμών στη Χερέθ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης