ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Χάμιλτον: Ο Φέτελ κορυφαίος όλων των εποχών!

Χάμιλτον: Ο Φέτελ κορυφαίος όλων των εποχών!

Προφανώς τα εύσημα αποκτούν διαφορετική αξία αν προέρχονται από τον αντίπαλο.

Χάμιλτον: Ο Φέτελ κορυφαίος όλων των εποχών!
Ο Λιούις Χάμιλτον είναι παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε τον τίτλο με τα χρώματα της McLaren το 2008 και φέτος ήταν ο κυριότερος αντίπαλος του Φέτελ στη μάχη της pole. Σε σύνολο 16 αγώνων ο Χάμιλτον έχει πάρει φέτος 5 pole έναντι 7 του Φέτελ. Τρεις φορές βρέθηκε ο Ρόσμπεργκ στην πρώτη θέση και μια ο Γουέμπερ.

Ο Χάμιλτον ήταν αυτός που κέρδισε στα ίσα το Φέτελ
πέρυσι στο Ώστιν σε μια επική μάχη.  Αναφερόμενος στον 26χρονο Γερμανό, τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή πλέον και στα επιτεύγματά του ο Χάμιλτον σημείωσε: «Αυτό που έχει πετύχει είναι απίστευτο κατόρθωμα για κάποιον στην ηλικία του. Βρίσκεται σε άλλο επίπεδο και οδεύει προς το να γίνει ο σπουδαιότερος οδηγός της F1, όλων των εποχών αν δεν είναι ήδη. Τον συγχαίρω ολόψυχα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτός. Ελπίζω στο μέλλον να βρεθούμε στην ίδια ομάδα, μέχρι τότε όμως θα προσπαθώ να τον κερδίσω. Είναι στο χέρι του ν’ απολαύσει την επιτυχία του τώρα. Όλοι εμείς προσπαθούμε και θα προσπαθούμε τα επόμενα χρόνια να τον φτάσουμε».
Κλείσιμο

Από την πλευρά του ο έτερος αντίπαλος του Σεμπάστιαν Φέτελ, Φερνάντο Αλόνσο συμπλήρωσε:
«Οφείλουμε να του δώσουμε συγχαρητήρια, του εύχομαι να απολαύσει το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο γιατί έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση. Η Red Bull είναι πολύ δυνατή τα τελευταία χρόνια οπότε πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο απ’ ότι κάναμε τα τελευταία χρόνια για να τους κερδίσουμε. Θέλουμε νίκες του χρόνου».



Πιθανόν κάποιοι να θεωρείτε υπερβολικές τις δηλώσεις του Χάμιλτον, ίσως και να είναι. Ο Βρετανός σίγουρα θα ήθελε να κερδίσει τον κορυφαίο όλων των εποχών, οπότε δε διστάζει να δώσει στον αντίπαλό του εύσημα...

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης