Ερχεται το μικρό SUV της Toyota με 1,4lt diesel (upd)

Ερχεται το μικρό SUV της Toyota με 1,4lt diesel (upd)

Δε θα αφήσει αναπάντητες τις… προκλήσεις στην κατηγορία των μικρών SUV μοντέλων η Toyota. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο αυτοκινητικός κολοσσός θα απαντήσει στα Chevtolet Trax/Opel Mokka, Peugeot 2008, Renault Captur κλπ με ένα μικρών διαστάσεων crossover το οποίο θα «χτιστεί» πάνω στο πλαίσιο του Yaris.

Ερχεται το μικρό SUV της Toyota με 1,4lt diesel (upd)
Δε θα αφήσει αναπάντητες τις… προκλήσεις στην κατηγορία των μικρών SUV μοντέλων η Toyota. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο αυτοκινητικός κολοσσός θα απαντήσει στα Chevtolet Trax/Opel Mokka, Peugeot 2008, Renault Captur κλπ με ένα μικρών διαστάσεων crossover το οποίο θα «χτιστεί» πάνω στο πλαίσιο του Yaris .

Με αυτόν τον τρόπο οι Ιάπωνες θέλουν να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά και με την απώλεια της Daihatsu, η οποία με το Terios έκανε καλές πωλήσεις κυρίως στη Νότια Ευρώπη. Θυμίσουμε ότι η Daihatsu δεν παράγει πλέον αυτοκίνητα για την Ευρωπαϊκή αγορά, και μετά την εξάντληση του στοκ, θα αποχωρήσει εντελώς από αυτήν.

Κλείσιμο
Οι πληροφορίες μας λοιπόν αναφέρουν ότι σχεδιαστικά, το μικρό SUV της Toyota θα στηρίζεται κατά πολύ στο νέο Urban Cruizer.
Το μικρό Ιαπωνικό SUV θα είναι μόνο προσθιοκίνητο, και  κάτω από το καπό του θα τοποθετηθεί ο  1,4lt πετρελαιοκινητήρας που αποδίδει 90 ίππους. Η κατανάλωσή του αναμένεται να είναι κάτω από τα 4,0lt ανα 100km, ενώ οι εκπομπές ρύπων θα είναι κάτω από τα 100g CO2/km.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης