Η Hyundai επιστρέφει στο Pikes Peak

Η Hyundai επιστρέφει στο Pikes Peak

Έχοντας ως στόχο την επίτευξη ενός νέου ρεκόρ η Hyundai ανακοίνωσε την επιστροφή της στην διάσημη ανάβαση του Pikes Peak που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο

hyundai_pikes_peak
Η Hyundai ανακοίνωσε την επιστροφή της στον θρυλικό αγώνα Pikes Peak International Hill Climb (PPIHC), γνωστός και ως «The Race to the Clouds», στις 23 Ιουνίου 2024. Ο φετινός αγώνας για την κορυφή του America’s Mountain θα σηματοδοτήσει άλλο ένα ορόσημο στη μακρόχρονη ιστορία της Hyundai στην διοργάνωση του Κολοράντο. Η κορεάτικη εταιρία συμμετείχε για πρώτη φορά στο Pikes Peak το 1992, με το Scoupe και οδηγό τον Rod Millen κατακτώντας τη νίκη στην κατηγορία του. Από τότε η Hyundai έχει αγωνιστεί άλλες 18 φορές στον διάσημο αγώνα με τελευταία συμμετοχή το 2018.
Φέτος η Hyundai επιστρέφει ανακοινώνοντας την συμμετοχή της στο Pikes Peak International Hill Climb 2024 με την παρουσία τεσσάρων αυτοκινήτων και εξαιρετικούς και πολύπειρους οδηγούς.
Οι επιβεβαιωμένοι έως τώρα είναι οι Paul Dallenbach (έντεκα φορές νικητής του Pikes Peak), Robin Shute (τέσσερις φορές νικητής και κάτοχος του τίτλου King of the Mountain στο Pikes Peak) και ο γνωστός Ισπανός οδηγός του WRC, Dani Sordo.
Στο επόμενο διάστημα η Hyundai θα ανακοινώσει και τον τέταρτο οδηγό της καθώς και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα αλλά και τα ρεκόρ που σκοπεύει να κυνηγήσει.
Η Hyundai θα διαθέτει επίσης τεχνικούς και μέλη πληρώματος που έχουν μεγάλη εμπειρία στο Pikes Peak. Πρόκειται για ειδικούς που κατανοούν την πίστα, τον καιρό και την ανάγκη να είσαι ευέλικτος όταν κινείσαι πάνω και κάτω στο βουνό κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης