Η Ford κάνει διασκεδαστική τη διαδικασία φόρτισης

Η Ford κάνει διασκεδαστική τη διαδικασία φόρτισης

Την μετατροπή της αναμονής για φόρτιση σε ώρα για παιχνίδι υπόσχεται μια νέα τεχνολογία ψυχαγωγίας που έχει στα σκαριά η Ford.

ford_digital_play__3_
Η Ford αποδεικνύει πως γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η απασχόληση των επιβατών κατά την αναμονή σε κάποιο σταθμό φόρτισης. Μετά το Digital Experience, τη νέα πλατφόρμα λογισμικού που ενσωματώνει σταδιακά στα ηλεκτρικά της, ετοιμάζει μία ακόμα καινοτομία στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας.
Συγκεκριμένα, η Ford φέρεται να έχει καταθέσει στο USPTO μία νέα ευρεσιτεχνία. Αυτή αφορά ένα σύστημα το οποίο θα κάνει τους προβολείς να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προτζέκτορες για να μπορεί ο χρήστης να παίζει παιχνίδια. Μάλιστα, για τον χειρισμό του παιχνιδιού, ο χρήστης θα μπορεί να αξιοποιεί το smartphone του ή ένα χειριστήριο PlayStation.
Πέραν των smartphone και των χειριστηρίων PlayStation, θα είναι δυνατή η χρήση του τιμονιού, των οθόνων αφής ή των διακόπτων όταν ο χρήστης θα παίζει παιχνίδια. Το τιμόνι για παράδειγμα, θα είναι το τέλειο χειριστήριο για ένα racing game. Παρότι έχουμε δει άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες να παρουσιάζουν ένα παρόμοιο κόνσεπτ, αυτό της Ford έχει σημαντικές ιδιαιτερότητες.
Κλείσιμο
Επιπρόσθετα, οι υψηλής ευκρίνειας Matrix LED προβολείς/ προτζέκτορες θα μπορούν να προσφέρουν μία πεντακάθαρη εικόνα προς οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Η Ford μοιάζει να έχει φροντίσει επίσης για τις απαραίτητες παραμέτρους ασφαλείας σχετικά με το σύστημα. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, εάν το αυτοκίνητο αρχίσει να κινείται για οποιοδήποτε λόγο, το παιχνίδι θα απενεργοποιείται αυτόματα μέχρις ότου το περιβάλλον γύρω να είναι ασφαλές και το αυτοκίνητο εντελώς σταματημένο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης