Ένα Mitsubishi Evo βγαλμένο από όνειρο

Ένα Mitsubishi Evo βγαλμένο από όνειρο

Ο ψηφιακός σχεδιαστής με το ψευδώνυμο Hycade παρουσίασε μια δημιουργία με βάση το Mitsubishi Lancer Evo που σίγουρα θα κάνει τους φίλους του θρυλικού μοντέλου να ονειρεύονται την επιστροφή του 

Mitsubishi_Evo_Hyca__3_
Πολλά σημαντικά μοντέλα επιδόσεων εξαφανίστηκαν την τελευταία δεκαετία από την αυτοκίνηση, στο «βωμό» της οικονομικής κρίσης, αλλά και της στροφής σε άλλες πηγές ενέργειας. Ένα από αυτά, όμως, εξακολουθεί να ιντριγκάρει τόσο αυτούς που είχαν το προνόμιο να οδηγήσουν, κάποια από τις προηγούμενες γενιές του, όσο και αυτούς που απλώς το ονειρεύτηκαν. Ναι, το Evo, δεν ξεχνιέται!
Και όταν η Mitsubishi τερμάτισε την παραγωγή του, το 2016, ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχασε έναν «θρύλο», το Subaru WRX το αντίπαλο δέος του και οι λάτρεις της οδήγησης ένα μεγάλο σημείο αναφοράς. Αλλά η λαχτάρα για μια νέα, 11η γενιά, δεν έχει τελειώσει, παρά το γεγονός ότι η ιαπωνική μάρκα δεν έχει αποκαλύψει κάποια επίσημη πρόθεση για την αναβίωση του Lancer Evolution. Συνεπώς, θα πρέπει να συμβιβαστούμε, επί του παρόντος, με τη διόλου αμελητέα σχεδιαστική ικανότητα καλλιτεχνών όπως ο Hycade, που δημιούργησε το ονειρεμένο Lancer Evolution 11ης γενιάς και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Το συνολικό σχήμα και ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου είναι αρκετά παρόμοιο με το μοντέλο 10ης γενιάς , γνωστό ως Evo X. Ωστόσο, ο Hycade έφτιαξε ένα αυτοκίνητο που είναι πολύ πιο επιθετικό από το σύνολο των ένδοξων προκατόχων του.
Κλείσιμο
Οι φουσκωμένοι θόλοι, η αεροτομή (σήμα κατατεθέν του μοντέλου) και το «αιχμηρό» εμπρόσθιο τμήμα, τονίζουν τις αγωνιστικές καταβολές του αυτοκινήτου, αλλά υπενθυμίζουν σαφώς ότι βρισκόμαστε στο 2024. Όσο εντυπωσιακό, πάντως, θα ήταν να δούμε ξανά το Evo στους δρόμους, άλλο τόσο απίθανο μοιάζει, για την ώρα, καθώς η Mitsubishi δείχνει να έχει επικεντρωθεί στην εξέλιξη ηλεκτρικών οικογενειακών μοντέλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης