Το Ford Transit γίνεται supervan

Το Ford Transit γίνεται supervan

H γερμανική βελτιωτική εταιρία Loder1899 παρουσίασε ένα κιτ που κάνει την εικόνα του Ford Transit σαφώς πιο αιχμηρή

Ford_Transit-Custom__2_
Το Ford Transit εξυπηρετεί επαγγελματίες από τη δεκαετία του ’60 και είναι από τα δημοφιλέστερα βαν στον κόσμο. Η Loder1899 όμως, αποφάσισε να του αλλάξει ταυτότητα προσθέτοντας ένα οπτικό κιτ αναβάθμισης στο αμάξωμα.
Πιο συγκεκριμένα, το έκανε σπορ και επιθετικό, κάτι σαν το SuperVan. Μπροστά, βλέπουμε μία εντελώς νέα, μεγάλη μάσκα με κόκκινες λεπτομέρειες. Σαν να την εμπνεύστηκαν από το Ford Mustang και το Focus RS. Ενδιαφέρον είναι και ο σχεδιασμός στο χαμηλότερο μέρος του προφυλακτήρα, όπου μοιάζει να έχουν τοποθετηθεί τα φώτα ημέρας. Οι «φούστες» είναι επίσης εξαιρετικά ενισχυμένες, όπως και οι θόλοι. Ακόμα, στο πίσω μέρος έχει προστεθεί μία μικρή αεροτομή.
Το αμάξωμα έχει χαμηλώσει πολύ, γεγονός που προσθέτει ακόμα περισσότερο στο αιχμηρό ύφος του Transit. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί νέοι, μεγαλύτεροι σε διάμετρο τροχοί 20 ιντσών. Τέλος, ο διαχύτης έχει εμφάνιση racing που φιλοξενεί δύο διπλές απολήξεις.
Κλείσιμο
Η επέμβαση της Loder1899 μένει αποκλειστικά στο αμάξωμα καθώς κάτω από αυτό δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στα μηχανικά μέρη ή τον κινητήρα.
Για όσους έχουν άλλα όνειρα και επιθυμούν off-road περιπέτειες με το Transit, η γερμανική εταιρεία κατασκευάζει και κιτ βελτίωσης με εστίαση στην off-road απόδοση. Η τιμή για να προβεί κάποιος στη συγκεκριμένη τροποποίηση δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα. Γνωρίζουμε όμως, ότι το σπορ κιτ του Ford Transit θα διατεθεί στα μέσα της χρονιάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης