Γεμάτο το 2024 για την Hyundai

Γεμάτο το 2024 για την Hyundai

Οι άνθρωποι της Hyundai αναμένεται να έχουν ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα το 2024 καθώς η κορεάτικη εταιρία έχει προγραμματίσει την παρουσίαση αρκετών νέων αλλά και ανανεωμένων μοντέλων

Hyundai_2024
Όλα συντείνουν στο γεγονός ότι το 2024 θα είναι μια σημαντική χρονιά για τη Hyundai. Αναμένουμε να δούμε τόσο καινούργια αμιγώς ηλεκτροκίνητα όσο και μοντέλα με θερμικό κινητήρα τα οποία θα εντάσσονται σε πολλές κατηγορίες.
Κατά πρώτον, η Hyundai θα παρουσιάσει το επανασχεδιασμένο i30 ή ορθότερα τη διπλά ανανεωμένη εκδοχή της τρέχουσας γενιάς που είχε φρεσκαριστεί για πρώτη φορά το 2020.
Τώρα, το i30 θα αλλάξει ξανά, κυρίως σχεδιαστικά. Οι αλλαγές θα αφορούν σε όλες τις εκδοχές αμαξώματος του μοντέλου και θα είναι επηρεασμένες από τα αισθητικά δεδομένα που ισχύουν για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματά της και προσαρμοσμένες αναλόγως. Επίσης, θα αναβαθμιστεί η τεχνολογία και ο εξοπλισμός του ώστε το i30 να ανανεώσει την εμπορική δυναμική του στην κατηγορία. Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες δεν θα υπάρχει διαφοροποίηση σε ό,τι αφορά στους κινητήρες.
Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται και το ανανεωμένο αισθητικά Bayon. Η επανασχεδίασή του αναμένεται να συνοδευτεί και από αντίστοιχη βελτίωση του εξοπλισμού του και του λογισμικού του συστήματος πολυμέσων.
Αλλαγές θα υποστεί και από το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Ioniq 5. Οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές αναφέρουν ότι η ανανέωση δεν θα αφορά τόσο την αισθητική όσο την τεχνολογική ενίσχυση του μοντέλου.
Τέλος, εντός της χρονιάς οι Νοτιοκορεάτες θα παρουσιάσουν και το Ioniq 7, το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο τους το οποίο θα προεκταθεί στην υπάρχουσα γκάμα τους. Πρόκειται για ένα SUV το οποίο θα είναι διαθέσιμο τόσο ως πενταθέσιο όσο και ως επταθέσιο και βασίζεται στην πλατφόρμα «e-GMP» η οποία χρησιμοποιήθηκε και στο ξεχωριστό Kia EV9. Θα είναι τετρακίνητο (δύο ηλεκτροκινητήρες) και θα διαθέτει μπαταρίες ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 100 kWh οι οποίες του δίνουν μέγιστη θεωρητική αυτονομία 600 χλμ. (WLTP), σύμφωνα με την εταιρεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης