Μία Ferrari Purosangue πραγματικός φονέας

Μία Ferrari Purosangue πραγματικός φονέας

Η Ferrari Purosangue δέχεται τις απαραίτητες βελτιώσεις της Pogea Racing, παρουσιάζοντας έναν πιο άγριο χαρακτήρα.

231121134528_Ferrari-Purosangue-Tuning-by-Pogea-Racing-Front-end

Ο Γερμανός βελτιωτής Pogea Racing έφερε στο προσκήνιο το νέο του πρότζεκτ, το οποίο εστιάζει πάνω στην Ferrari Purosangue, με το ιταλικό SUV μοντέλο να μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικό «θηρίο» της ασφάλτου.

Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν πάνω στο θεωρητικά τροποποιημένο μοντέλο του Ιταλού κατασκευαστή, είναι τα κομμάτια από ανθρακονήματα, οι νέες και μεγαλύτερες ζάντες, οι χαμηλωμένες αναρτήσεις και η βελτιωμένη απόδοση στον V12 κινητήρα.

Στην εξωτερική εμφάνιση της Purosangue κυριαρχεί ο ανασχεδιασμένος και μεγαλύτερος εμπρός προφυλακτήρας, το φινίρισμα στα πλαϊνά skirts και η μετακίνηση των τετραπλών απολήξεων στο κέντρο, που συνδυάζεται με έναν ευμεγέθη διαχύτη.

Όμως η Pogea Racing δεν επικεντρώθηκε μόνο εξωτερικά, αλλά και βελτιώνοντας και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το νέο σετ από αλουμινένιες ακτινωτές ζάντες της Jules συνδυάζεται με τροχούς 23 ιντσών εμπρός και 24 ιντσών πίσω, με την εταιρεία να ενημερώνει πως υπάρχει και η επιλογή για τροχούς 22 ιντσών. Σε κάθε περίπτωση η Purosangue φορά ελαστικά πρώτης τοποθέτησης της Michelin.

Η σημαντικότερη μετατροπή έρχεται στον τομέα των αναρτήσεων, οι οποίες φέρουν την σφραγίδα της KW. Πλέον η βελτιωμένη Purosangue κάθεται πιο χαμηλά στο έδαφος, όντας πιο πιο επιθετική.

Ο V12 κινητήρας της Ferrari Purosangue των 6,5 λίτρων αποδίδει στην εργοστασιακή του εκδοχή 715 ίππους, ενώ μετά από τις επεμβάσεις των μηχανικών της Pogea Racing, η ισχύς θα φτάνει τους 820 ίππους. Αυτή μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

Το μόνο που απομένει ουσιαστικά για να παραχθεί επίσημα αυτή η μορφή της Ferrari Purosangue είναι η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων να πάρει έγκριση και πιστοποίηση ποιοτικού ελέγχου από τον TÜV.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης