Το αποκλειστικό χρώμα των Porsche Turbo

Το αποκλειστικό χρώμα των Porsche Turbo

Η Porsche παρουσίασε μια νέα χρωματική απόχρωση με την ονομασία Turbonite η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά σε στοιχεία εξοπλισμού που θα υπογράφουν τις εκδόσεις Turbo.

Porsche_Turbonite
Τα μοντέλα Porsche Turbo είναι γνωστά για τις υψηλές επιδόσεις τους και τώρα πρόκειται να γίνουν ακόμα πιο ξεχωριστά με αποκλειστικά στοιχεία εξοπλισμού τα οποία θα είναι βαμμένα με μια νέα απόχρωση με την ονομασία Turbonite η οποία θα συναντάται σε σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό των αυτοκινήτων.
Έτσι στις εκδόσεις Turbo το παραδοσιακό χρυσό έμβλημα που υπάρχει στα κανονικά μοντέλα θα αντικατασταθεί με αυτό σε απόχρωση Turbonite η οποία δίνει μια πιο σκούρα, εκλεπτυσμένη εμφάνιση, συνδυάζοντας το μαύρο με έναν κομψό μεταλλικό γκρι τόνο.
Η απόχρωση Turbonite δεν θα σταματήσει μόνο στο σήμα. Η Porsche άφησε να εννοηθεί ότι και άλλα μέρη, όπως στοιχεία στις ζάντες και στα πλαίσια των παραθύρων, θα υιοθετήσουν αυτό το αποκλειστικό χρώμα, ανάλογα με το μοντέλο.
Κλείσιμο
Στο εσωτερικό των αυτοκινήτων, το σήμα Turbonite θα εμφανιστεί στο τιμόνι των επερχόμενων μοντέλων Turbo. Θα υπάρχουν επίσης επενδύσεις Turbonite, ζώνες ασφαλείας και διακόπτες. Για τα αυτοκίνητα με μαύρο εσωτερικό, το Turbonite θα χρησιμοποιηθεί ως χρώμα αντίθεσης για τις ραφές στα καθίσματα, τα πάνελ των θυρών, τον πίνακα οργάνων και τα πατάκια δαπέδου. Ωστόσο, οι ακριβείς λεπτομέρειες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο.
Η αναβαθμισμένη σχεδίαση θα κάνει το ντεμπούτο της με την ανασχεδιασμένη Panamera στις 24 Νοεμβρίου και τελικά θα επεκταθεί και σε άλλα μοντέλα της Porsche. Στόχος είναι να ξεχωρίζουν περισσότερο οι εκδόσεις Turbo και να τονιστεί η αποκλειστικότητα και οι επιδόσεις τους σε σχέση με άλλα μοντέλα όπως η GTS.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης