Η Honda βάζει φρένο στα μικρά ηλεκτρικά

Η Honda βάζει φρένο στα μικρά ηλεκτρικά

Η Honda ξεκαθαρίζει πως δεν έχει στα πλάνα της την διαδοχή του Honda e ή τη δημιουργία κάποιου άλλου μικρού ηλεκτρικού μοντέλου εστιάζοντας στη διεύρυνση της ηλεκτρικής γκάμας μόνο προς μεγαλύτερες κατηγορίες  

Honda_electric__2_
Η πρώτη κίνηση της Honda προς τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης έγινε με το Honda e. Το εκλεπτυσμένο και αδιαμφισβήτητα πολύ όμορφο μοντέλο ήταν το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιαπωνικής μάρκας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα είναι παράλληλα και το μοναδικό στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Οι άνθρωποι της Honda ξεκαθάρισαν πρόσφατα ότι δεν θα υπάρξει αντίστοιχο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την εταιρεία σε αυτό το μέγεθος και σε αυτήν την κατηγορία. Η Honda έχει αποφασίσει να κινηθεί σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς και θα ασχοληθεί με τα SUV το επόμενο διάστημα.
Αυτήν τη στιγμή, η Honda διαθέτει στην γκάμα της μοντέλα όπως το CR-V, το ZR-V και το HR-V τα οποία κινούνται στην κατηγορία των SUV. Στο πλευρό του Honda e βρέθηκε πρόσφατα ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, το e:Ny1 το οποίο ουσιαστικά δείχνει το δρόμο που θα ακολουθήσει η εταιρεία τα επόμενα χρόνια.
Κλείσιμο
Το νέο e:Ny1 είναι το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Honda και αναμένεται να γίνει η αιχμή του δόρατος της εταιρείας στη νέα ηλεκτρική εποχή. Το SUV διαθέτει μπαταρία 68,8 kWh με αυτονομία κοντά 412 χιλιόμετρα, ενώ οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές με 204 ίππους και 310 Nm ροπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης