Γίνε ένας «ψηφιακός» Verstappen

Γίνε ένας «ψηφιακός» Verstappen

Ο προσομοιωτής της Red Bull προσφέρει μια ιδιαίτερα ρεαλιστική αίσθηση ενός μονοθεσίου της F1.

230316105534_Red-Bull-Simulator-RB18-High-cost-like-a-911-5

Η Red Bull και η F1 συνεργάστηκαν και προσφέρουν τα ακριβοθώρητα σήματά τους, σε ένα πλαίσιο που προορίζεται για τοποθέτηση σε κάποιο σαλόνι ή αίθουσα με παιχνίδια που φέρει τον τίτλο «Oracle Red Bull Racing RB18 Show Car Simulator».

Πρόκειται για έναν προσομοιωτή οδήγησης, ο οποίος υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία από ένα μονοθέσιο F1, για όσους μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά κάτι τέτοιο, μιας και όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, ο συγκεκριμένος προσομοιωτής δεν είναι καθόλου φτηνός.


Για την ακρίβεια, το κόστος αγοράς του είναι 113.000 ευρώ, ενώ οι Ευρωπαίοι ενδιαφερόμενοι πρέπει να ξέρουν πως υπάρχει και ένα επιπλέον κόστος 4.000 ευρώ (προ φόρων) για την αποστολή του. Πάντως δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως ακόμα και για ένα τόσο ακριβό «παιχνίδι» υπάρχουν αγοραστές, όσο λίγοι και αν είναι αυτοί.

Η ομάδα πίσω από την κατασκευή του «Oracle Red Bull Racing RB18 Show Car Simulator» είναι η Memento Exclusives, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον πρώην επικεφαλής μηχανικό της Honda F1, Barry Gough. Η κατασκευή του προσομοιωτή, έγινε με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ακολουθείται για τα αγωνιστικά μονοθέσια. Εκτός το εμπρός τμήμα του, που προέρχεται αυτούσιο από το μονοθέσιο της F1, τα υπόλοιπα εξαρτήματα (πενταλιέρα, καλωδίωση) είναι της Rexing Formula Wheel Mayaris.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης