Το ρολόι που κρύβει λίγη Lamborghini Miura

Το ρολόι που κρύβει λίγη Lamborghini Miura

Η γαλλική ωρολογοποιία Atelier Jalaper παρουσίασε έναν χρονογράφο περιορισμένης παραγωγής που χρησιμοποιεί αυθεντικά τμήματα από Lamborghini Miura.

Lamborghini_Miura_Watch
Το όνομά του νέου χρονογράφου είναι AJ-P400 και προέρχεται από τη γαλλική Atelier Jalaper η οποία ειδικεύεται στα χειροποίητα ρολόγια χειρός. Με το τελευταίο της δημιούργημα, η Atelier Jalaper προσεγγίζει τόσο το κοινό της υψηλής ωρολογοποιίας, όσο και εκείνο των petrolheads. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του AJ-P400 έχει να κάνει με το καντράν του που είναι επιφάνεια από αυθεντικό κομμάτι της Lamborghini Miura.
Η κάσα του ρολογιού, είναι κατασκευασμένη από ατσάλι υψηλής ποιότητας που σε κάποια σημεία είναι γυαλισμένο. Η διάμετρός της είναι 39,5 χιλιοστά, ενώ ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του ρολογιού, είναι η διάφανη «πλάτη» που αφήνει σε κοινή θέα κάποια από τα κινούμενα μέρη του αυτόματου μηχανισμού.
Ο μηχανισμός του ρολογιού είναι της Sellita (SW270-1 M) και προσφέρει αυτονομία 45 ωρών, ενώ έχει και ειδικό δείκτη για το ενεργειακό του απόθεμα στο καντράν. Το Atelier Jalaper AJ-P400 θα παραχθεί σε 400 τεμάχια, με το κάθε ένα από αυτά να κοστίζει 1.800 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν σε παραγγελία με προκαταβολή, ενώ οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές του καλοκαιριού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης