H νέα Ford Mustang Mach-E GT στο Golden Hall

H νέα Ford Mustang Mach-E GT στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι μπορούν τώρα να δουν από κοντά την κορυφαία έκδοση GT της αμιγώς ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E.

221202113510_MUSTANG-MACH-E-GT_GOLDEN-HALL_01

Αποτελώντας από σήμερα τον βασικό πρωταγωνιστή του πολυτελούς και καλαίσθητου stage της Ford στο γνωστό εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, η νέα Mustang Mach-E GT τοποθετείται εξ ορισμού στην κορυφή της κατηγορίας της στον τομέα των επιδόσεων.

Χάρη στην άμεση και αδιάλειπτη επιτάχυνση που προσφέρουν οι δύο προηγμένοι ηλεκτρικοί της κινητήρες, οι οποίοι αποδίδουν συνδυαστικά 487 ίππους και ροπή 860 Nm, η κορυφαία από κάθε σκοπιά Mustang Mach-Ε GT προσφέρει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα.

Διαθέτοντας την extended range μπαταρία των 88 kWh, η Mustang Mach-E GT επιτρέπει επίσης στους λάτρεις της οδήγησης να ασπαστούν την αμιγή ηλεκτροκίνηση με αυτοπεποίθηση, προσφέροντας αυτονομία έως και 490 χλμ. (WLTP) μέχρι την επόμενη φόρτιση.

Μιλώντας για αυτή, η νέα Mustang Mach-E GT σε παροχή 150 kW μπορεί να προσθέσει κατά μέσο όρο αυτονομία 99 χλμ. μέσα σε μόλις 10 λεπτά, ενώ η μπαταρία μπορεί να ανακτήσει από το 10%-80% της φόρτισής της μέσα σε 45 λεπτά.

Tο ηλεκτρικό μοντέλο της Ford που μπορεί κανείς να δει από κοντά στο ειδικά διαμορφωμένο stage της εταιρείας στο Golden Hall, δεν είναι ένα οποιοδήποτε EV, αλλά ένα αυτοκίνητο που αποδεικνύει τις πραγματικές δυνατότητες των αμιγώς ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης για μια άκρως απολαυστική και πολυεπίπεδη οδηγική εμπειρία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το stage της Ford στο Golden Hall, που έχει ως πρωταγωνιστή του τη νέα Mustang Mach-E GT, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Καθημερινές: 17:00-21:00
Σάββατο & Κυριακές με ανοιχτά καταστήματα: 11:00 – 19:00

H νέα Mustang Mach-E GT είναι διαθέσιμη για παραγγελία μέσω του Επίσημου Δικτύου Ford αλλά και online στην τιμή των 77.760€, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους ύψους 8.000€ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης