Η παντός εδάφους Lamborghini Huracan

Η παντός εδάφους Lamborghini Huracan

Η crossover έκδοση της Lamborghini Huracan κάνει και επισήμως την εμφάνισή της.

221130104232_Lamborghini-Huracan-Sterrato-2023-10

Οι δαιμόνιοι Ιταλοί κατάφεραν να δημιουργήσουν μία άκρως εντυπωσιακή εκδοχή της Huracan, η οποία πέραν των εντυπωσιακών επιδόσεων στην άσφαλτο, μπορεί να κινείται το ίδιο εξαιρετικά τόσο σε χωμάτινες, όσο και σε λασπωμένες διαδρομές.

Η γενική σχεδιαστική φιλοσοφία του αμαξώματος παραμένει όπως την γνωρίζουμε, με ορισμένες προσθήκες, όπως τα εμπρός προβολάκια, την τοποθετημένη στην οροφή εισαγωγή αέρα και τις ράγες.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει περισσότερο είναι η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, η οποία έχει αυξηθεί κατά 44 χιλιοστά, όπως και τα εκτός δρόμου ελαστικά Bridgestone Dueler AT002, με τεχνολογία runflat, κάτι που σημαίνει πως ακόμη και αν κλατάρουν ο οδηγός μπορεί να κινηθεί για έως 80 χιλιόμετρα απόστασης με μέγιστη ταχύτητα έως 80 χλμ./ώρα μέχρι να φτάσει στο πλησιέστερο σημείο επισκευής.

Η Sterrato διαθέτει τα ίδια μηχανικά μέρη με την «απλή» πισωκίνητη Huracan διατηρώντας τον ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα των 5,2 λίτρων που για την περίσταση αποδίδει 610 ίππους. Όσο για τις επιδόσεις η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 3,4 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται για λόγους ασφαλείας στα 260 χλμ./ώρα.

Η Huracan Sterrato θα κατασκευαστεί σε έναν περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Εκτός απροόπτου θα αποτελεί και το κύκνειο άσμα της Huracan, η οποία θα αντικατασταθεί από ένα ολοκαίνουργιο plug-in υβριδικό μοντέλο που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2023 και θα κυκλοφορήσει ένα χρόνο μετά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης