Το VW Amarok απογειώνεται από την Delta 4x4

Το VW Amarok απογειώνεται από την Delta 4x4

Η γερμανική Delta 4x4 παρουσίασε ένα πακέτο εξοπλισμού που αναδεικνύει ιδανικά τα λειτουργικά και οδηγικά χαρίσματα του VW Amarok.

Volkswagen_Amarok_Delta_4x4
Βάση για το πακέτο αναβάθμισης της Delta 4x4 αποτέλεσε η διπλοκάμπινη έκδοση του VW Amarok. Οι τεχνικοί της γερμανικής εταιρίας δημιούργησαν ψηφιακά κάποιες εικόνες για το πώς θα μπορούσε να είναι το Amarok μετά τις παρεμβάσεις τους στα μηχανικά μέρη τού οχήματος αλλά και αναφορικά με τον εξοπλισμό του.
Το σχέδιό τους ονομάζεται «The Beast 2.0» και στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ότι ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα όχημα με έντονα περιπετειώδη χαρακτήρα και ικανό να κινηθεί σε πολύ δύσβατα εδάφη. Σύμφωνα με την Delta 4×4, το ύψος του αυτοκινήτου είναι αυξημένο κατά 15,0 εκατοστά σε σχέση με το κανονικό Amarok (στο οποίο είναι 22,6 εκατοστά).

Κλείσιμο
To αμάξωμά έχει προσαρμοστεί κατάλληλα για την περίσταση. Οι προφυλακτήρες και οι θόλοι των τροχών είναι ογκωδέστεροι και διαθέτουν μαύρα προστατευτικά πλαστικά. Εμπρός, υπάρχει bull bar με ενσωματωμένη μπάρα φώτων LED, στην καρότσα έχει τοποθετηθεί προστατευτικό roll bar, ενώ υπάρχουν προστατευτικές ποδιές στο κάτω μέρος του οχήματος.
Το βελτιωμένο Amarok έχει μελετηθεί να διαθέτει τροχούς 18 ιντσών και ελαστικά 35 ιντσών της BF Goodrich. H Delta 4×4 δεν ανακοίνωσε στοιχεία για την πιθανή βελτίωση και του κινητήρα του Volkswagen Amarok. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η εταιρεία πρόκειται να το διαθέσει στην αγορά εντός της επόμενης χρονιάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης