Στις 15 Ιουλίου η αποκάλυψη του νέου Hyundai N

Στις 15 Ιουλίου η αποκάλυψη του νέου Hyundai N

Η Hyundai ανακοίνωσε πως στις 15 Ιουλίου θα αποκαλύψει ένα νέο Hyundai N εξάπτοντας την φαντασία όλων με μια φωτογραφία που διακρίνεται η άκρως εντυπωσιακή σιλουέτα ενός καλυμμένου sportscar

Hyundai_N_sportscar
Η δυναμική σιλουέτα με το χαμηλό ύψος και στοιχεία όπως το μεγάλων διαστάσεων σπόιλερ στο πίσω μέρος του καλυμμένου αυτοκινήτου που φαίνεται στην teaser φωτογραφία της Hyundai δημιουργεί μεγάλη ανυπομονησία για τα επίσημα αποκαλυπτήρια που νέου Hyundai N που θα γίνουν στις 15 Ιουλίου.
Προφανώς πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι μας έχουν συνηθίσει ως τώρα οι εκδόσεις Ν των Hyundai i20 , i30, i30 Fastback, Kona και Elantra.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της νοτιοκορεατικής εταιρείας, το καινούργιο μοντέλο «οραματίζεται το μέλλον του τμήματος N με σεβασμό στην κληρονομιά του». Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε σχετικά, απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το τι θα είναι και για τον τύπο του κινητήρα που θα υπάρχει κάτω από το αμάξωμά του.
Κλείσιμο

Θυμίζουμε ότι η Hyundai συνεργάζεται με τη Rimac σε κοινό πρόγραμμα εξέλιξης τόσο για τη δημιουργία νέων αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων επιδόσεων όσο και αποδοτικότερων συστημάτων μετάδοσης και ηλεκτροκινητήρων. Στους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους υπήρξαν δημοσιεύματα ότι οι δύο εταιρείες έχουν μπει στην τελική φάση εξέλιξης ενός νέου αμιγώς ηλεκτρικού sports car της Hyundai, το οποίο υποτίθεται ότι θα παρουσιαζόταν στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Πιθανόν κάτω από το κάλυμμα να βρίσκεται το συγκεκριμένο όχημα εάν το χρονοδιάγραμμα επισπεύθηκε. Σε κάθε περίπτωση θα το μάθουμε στις 15 Ιουλίου όταν θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου αυτοκινήτου, σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η Hyundai.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης