Έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Honda e

Έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Honda e

To επιτυχημένο μικρό ηλεκτρικό της Honda πρόκειται να κατασκευαστεί σε μόλις 50 κομμάτια.

220705104918_HONDA-E-LIMITED-EDITION-3
Ο Max Verstappen ποζάρει δίπλα σε ένα κατακόκκινο Honda e. Που επιπρόσθετα διαθέτει και κάποια στοιχεία και λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα.

Η οροφή και μέρος των προφυλακτήρων ή οι ζάντες των 17 ιντσών, αλλά και λεπτομέρειες όπως τα καλύμματα των καμερών που αντικαθιστούν τους εξωτερικούς καθρέφτες, δηλώνουν τη διαφοροποίησή τους σε σχέση με την απλή έκδοση του γνωστού μας Honda e.




Ο συνδυασμός αυτός, του κόκκινου για το αμάξωμα που η Honda ονομάζει Premium Crystal Red και του μαύρου, είναι η ειδοποιός διαφορά της Limited Edition από τα στάνταρ Honda e.

Θα κατασκευαστούν μόλις 50 e Limited Edition, ενώ από κει και πέρα δεν υπάρχουν διαφορές ούτε στο εσωτερικό με τις συνολικά πέντε οθόνες αλλά ούτε και στο σύστημα πρόωσης. Που εδώ είναι η top εκδοχή Advance με τους 154 ίππους και τη μπαταρία των 35,5 kWh που εξασφαλίζει μια αυτονομία 201 χιλιομέτρων.

Τα Honda e Limited Edition θα θα είναι ακριβότερα περί τα 1.000 ευρώ σε σχέση με την έκδοση Advance στην οποία βασίζονται. Αμελητέα η διαφορά σε χρήματα λοιπόν...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης