Νέα έκδοση του Subaru Forester για την Ιαπωνία

Νέα έκδοση του Subaru Forester για την Ιαπωνία

Μετά από 12 μήνες παρουσίας της ανανεωμένης γενιάς Forester, η Subaru λανσάρει αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά τη νέα έκδοση STI Sport, με σαφή σπορ στοιχεία.

subaru_forester_1

Το νέο Subaru Forester STI Sport, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, δέχτηκε αρκετές σπορτίφ πινελιές σε σχέση με την «απλή» έκδοση, καθώς και νέα ρύθμιση στις αναρτήσεις, χωρίς όμως κάτι περαιτέρω.

Αναλυτικότερα, το ιαπωνικό SUV διαθέτει αναρτήσεις Hitachi Astemo SFRD, οι οποίες έχουν βελτιωθεί από το τμήμα Subaru Tecnica International. Σύμφωνα με την εταιρεία, η σταθερότητα του νέου Forester έχει σαφώς αναβαθμιστεί, παρόλο το ψηλό κέντρο βάρους. Κάτω από το καπό βρίσκεται τοποθετημένος ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,8 λίτρων, με απόδοση 177 ίππους και 300 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με ένα CVT αυτόματο κιβώτιο και φυσικά το σύστημα τετρακίνησης Symmetrical AWD.

Εξωτερικά, το STI Sport ξεχωρίζει από τα κόκκινα λογότυπα STI, που τα συναντάμε τόσο στην εμπρός γρίλια όσο και στην πέμπτη πόρτα. Ακόμα, πατάει επάνω σε ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, οι οποίες έχουν μαύρη γυαλιστερή απόχρωση, καθώς και περιμετρικά πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα. Από την άλλη, στο πίσω τμήμα, η αεροτομή και ο διαχύτης ομορφαίνει τη συνολική εικόνα του σπορ Forester.

Στην καμπίνα βρίσκουμε το γνώριμο cockpit σε δίχρωμο σαλόνι (μαύρο-κόκκινο). Παράλληλα, εξοπλίζεται με τη σουίτα ασφαλείας EyeSight, όπως και σε όλα τα Subaru.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης