ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Έρχεται το νέο Mitsubishi ASX

Έρχεται το νέο Mitsubishi ASX

H Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία με λεπτομέρεια από το πίσω μέρος του νέου ASX φροντίζοντας έτσι να κρατά ζεστό το ενδιαφέρον για το νέο μεσαίο SUV της.

Mistubishi_ASX
Παράλληλα με την δημοσίευση της teaser φωτογραφίας η Mitsubishi ανακοίνωσε ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέο ASX επιβεβαιώνοντας πως το μοντέλο της θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το Renault Captur και η κορυφαία του έκδοση θα είναι plug-in υβριδική με 160 ίππους.
Η Mitsubishi ετοιμάζει την επιστροφή της στην Ευρώπη τόσο μέσω του νέου Colt όσο και του νέου ASX. Και τα δύο μοντέλα θα λανσαριστούν μέσα στο 2023 και θα δανείζονται μηχανικά μέρη από τις Renault και Nissan με τις οποίες η Mitsubishi βρίσκεται στον ίδιο όμιλο.

Η βασική έκδοση του ολοκαίνουργιου ASX θα έχει κάτω από το καπό της έναν τρικύλινδρο 1.000άρη turbo κινητήρα βενζίνης με 90 ίππους. Ψηλότερα θα υπάρχει η έκδοση 1.3 με 140 ίππους, ενώ η ισχυρότερη με κινητήρα 1.3 και 160 ίππους θα έχει και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
Η υβριδική έκδοση με τον ατμοσφαιρικό 1.600άρη κινητήρα βενζίνης θα αποδίδει 140 ίππους, ενώ η PHEV θα έχει 160 ίππους με μπαταρία 10,5 kWh και ηλεκτρική κίνηση για περίπου 40 χλμ. Από την γκάμα θα απουσιάζουν εντελώς οι κινητήρες diesel.
Το νέο ASX θα διαφοροποιείται σχεδιαστικά από την πιο αιχμηρή και δυναμική σχεδίαση όπως μπορούμε να δούμε και από τα σχετικά teaser. Αξιοσημείωτο είναι πως το νέο ASX θα κατασκευάζεται στην Ισπανία μαζί με το Captur.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης