Η νέα έκδοση της Lamborghini Huracan

Η νέα έκδοση της Lamborghini Huracan

Η Lamborghini παρουσιάζει μία νέα εκδοχή της Huracan, η οποία υπόσχεται μοναδικές οδηγικές εμπειρίες.

huracan-lamps-06-1649690020_77761_417685_type13058

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους για την Lamborghini Huracan, η ιταλική φίρμα παρουσιάζει μία άκρως ειδική έκδοση, που φέρει τον κωδικό Tecnica.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με την πιο παλιά Gallardo, της οποίας η έκδοση Tecnica θεωρείται για πολλούς η πιο γοητευτική, που ίσως συμβεί και τώρα με την ομώνυμη έκδοση της Huracan, που αναμένεται να αντικατασταθεί το 2024.

Από πλευράς ιεραρχίας η Huracan Tecnica τοποθετείται κάτω από την πιο σκληροπυρηνική STO, με την οποία μοιράζεται την ίδια εκδοχή του V10 κινητήρα. Αυτή που αποδίδει 640 ίππους και 565 Nm, κίνηση στους πίσω μόνο τροχούς αλλά και τετραδιεύθυνση.

Κατά τα άλλα έχει άλλο εμπρός μέρος με διαφορετικό προφυλακτήρα και καπό από ανθρακονήματα, ενώ για χάρη της αεροδυναμικής -οι Ιταλοί λένε ότι είναι βελτιωμένη κατά 20%- υπάρχει και άλλο κάλυμμα για το δάπεδο. Οι αλλαγές έχουν προσθέσει 60 χιλιοστά στο μήκος, ενώ νέα στοιχεία που αξίζουν να αναφερθούν είναι το πιο κάθετο πλέον πίσω παράθυρο που βελτιώνει την ορατότητα και η καινούργια εξάτμιση, που προσφέρει ακόμα πιο έντονο και χαρακτηριστικό ήχο. 

Καινούργιες είναι και οι ρυθμίσεις του LDVI (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata) από το οποίο ελέγχονται όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά της Huracan, με το σύστημα διεύθυνσης να είναι ακόμα πιο άμεσο. Τα προγράμματα οδήγησης εξακολουθούν να είναι τρία, τα Strada, Sport και Corsa.

Η τιμή της νέας Lamborghini Huracan Tecnica δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά θα είναι λίγο πιο φτηνή σε σχέση με την STO, οπότε στην Κεντρική Ευρώπη θα κοστίζει γύρω στις 250.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης