Απίστευτη παρέμβαση της Tesla στα αυτοκίνητα των πελατών της...

Απίστευτη παρέμβαση της Tesla στα αυτοκίνητα των πελατών της...

Αν ασχολείστε λίγο παραπάνω με τα ηλεκτρικά καθίσματα αναζητώντας την σωστή ρύθμιση, η Tesla μπορεί να απενεργοποιήσει τις λειτουργίες τους.

Στιγμιοτυπο_2022-02-03__1_57_08_μμ

Η νέα αντίληψη στην σχεδίαση και την κατασκευή των Tesla έχει φέρει και κάμποσες ιδιοτροπίες, τις οποίες ανακαλύπτουν σιγά σιγά ο ιδιοκτήτες τους. Και μία από αυτές που ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια είναι η νέα δυνατότητα που έχει αποκτήσει το αυτοκίνητο να μην επιτρέπει στον οδηγό να "παίζει" αρκετή ώρα με τις ρυθμίσεις των ηλεκτρικών καθισμάτων.

Τα νέα αυτοκίνητα που βγαίνουν από τα εργοστάσια της εταιρίας έχουν αυτό το σύστημα, το οποίο αντιλαμβάνεται πότε γίνεται μεγάλη χρήση των χειριστηρίων για την ρύθμιση των καθισμάτων, και κάποια στιγμή "παγώνει" κάθε λειτουργία, μέχρι να την ενεργοποιήσει ξανά μετά από ένα χρονικό διάστημα.

Τα καθίσματα που τοποθετεί η Tesla στα νέα Model 3 και Model Y προέρχονται από την Κίνα και την εταιρία Yangfeng ενώ τελευταία εφαρμόζει και καθίσματα σε συνεργασία με την γερμανική εταιρία Brose η οποία κατασκευάζει μεταξύ άλλων τα ηλεκτρικά μοτέρ και έχει παράδοση πάνω από 110 χρόνια ως προμηθευτής σε όλες τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες.


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης