Το 2023 η ανανεωμένη Porsche Panamera

Το 2023 η ανανεωμένη Porsche Panamera

Το μεγαλύτερο εκ των μοντέλων της Porsche, η Panamera αναμένεται να μπει σε ακόμη μία διαδικασία ανανέωσης. 

220111121705_POrsche-Panamera-Facelift-before-Electrification-1

Η Porsche έχει ήδη κάνει το πρώτο βήμα για εξηλεκτρισμό των μοντέλων της, με την ανακοίνωση της «αλλαγής» για την Macan και τώρα όπως φαίνεται, σειρά παίρνει και η Panamera.

Η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε επίσης ότι τα 718 Boxster και Cayman θα αντικατασταθούν επίσης από ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα και το μόνο που μένει στους «παραδοσιακούς» για να ελπίζουν πως δεν θα «ανατιναχτεί» ο κόσμος τους, είναι η καθυστέρηση στην αλλαγή της 911. Η ηλεκτρική 911, είναι κάτι που όπως όλα δείχνουν δεν θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον και θα δούμε την πορεία των όποιων εξελίξεων αφορούν στο εμβληματικό μοντέλο, μετά από μια δεκαετία- ίσως και παραπάνω.

Στον αντίποδα, η Cayenne στην τέταρτη γενιά της και η Panamera στην τρίτη, θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα έχουν το βαρύ φορτίο να «κουβαλήσουν» το μύθο της Porsche στη νέα εποχή. Η Cayenne βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τελευταίο της στάδιο δοκιμών για μία τελευταία ανανέωση, ενώ το δεύτερο facelift της Panamera αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από την είδηση αυτή της προετοιμασίας για μία ακόμα ανανέωση της Panamera, είναι πως το μοντέλο θα παραμείνει στην αγορά με τη νέα του μορφή (χωρίς πολλές επεμβάσεις, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στην καμπίνα) έως το 2025.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης