Με δυναμικό ύφος η παρουσία της Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο

Με δυναμικό ύφος η παρουσία της Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο

Το νέο Ζ σε πολιτική και αγωνιστική έκδοση καθώς και μια ειδική έκδοση του GT-R Nismo θα αποτελούν τους εκφραστές του δυναμισμού της Nissan στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Nissan_Tokyo
Όλα τα νέα ηλεκτρικά και θερμικά μοντέλα της γκάμας της θα φιλοξενεί η Nissan στο Σαλόνι Αυτοκίνητου του Τόκιο 2022, που θα πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe στις 14-16 Ιανουαρίου. Ανάμεσά τους ωστόσο θα ξεχωρίζουν αυτά που εκφράζουν το ανήσυχο και οδηγοκεντρικό πνεύμα της ιαπωνικής εταιρίας.
Τα φώτα της δημοσιότητας αναμένεται να κλέψει το ολοκαίνουργιο Z που θα παρουσιαστεί σε διάφορες εκδόσεις μεταξύ των οποίων και η αγωνιστική εκδοχή GT500. To Nissan Z που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του τον περασμένο Αύγουστο, θα κάνει ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στην αγορά της Ιαπωνίας.
Παραμένοντας πιστό στην παράδοσή του το ολοκαίνουργιο Z προσφέρει ελκυστικό στυλ, προηγμένη τεχνολογία και φυσικά ένα άκρως οδηγοκεντρικό χαρακτήρα. Έτοιμο για δράση είναι όμως και το αγωνιστικό Nissan Z GT500, που θα ξεκινήσει στη σεζόν 2022 του θεσμού SUPER GT συνεχίζοντας την παράδοση της Nissan στον απαιτητικό χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Κλείσιμο

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά των petrolheads συνεχίζει να έχει όμως και το Nissan GT-R που για το 2022 θα διαθέτει μια νέα ειδική έκδοση Nismo. Η συγκεκριμένη έκδοση που θα βρίσκεται στο περίπτερο της Nissan διαθέτει νέο καπό από ανθρακονήματα, με εισαγωγές αέρα τύπου NACA και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με κόκκινες λεπτομέρειες. Κάτω από το καπό, νέα, υψηλής ακρίβειας εξαρτήματα ισορρόπησης βάρους με πιο αυστηρές ανοχές, προσφέρουν περισσότερη ευστροφία και ταχύτερη απόκριση των turbo.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης